Športová tragédia, vraví Weiss. Deň pred zápasom musí meniť taktiku

David Holman.
David Holman. (Autor: TASR)
Sportnet|6. júl 2021 o 14:05

Stredopoliar David Holman musí ísť na operáciu.

BRATISLAVA. Maďarský stredopoliar David Holman sa pár hodín pred štartom sezóny zranil a Slovanu Bratislava bude chýbať dlhšie obdobie.

Dvadsaťosemročný kreatívny futbalista si na tréningu pred zápasom Ligy majstrov proti Shamrocku Rovers (streda 7. júla o 18:30 h) roztrhol väz v kolene.

"Holman si roztrhol predný krížny väz a zajtra má operáciu. Je to malá športová tragédia. Musím teraz zmeniť herný plán. Uvidíme, ako sa to podarí, je to veľký zásah do mužstva," komentoval veľké zranenie na predzápasovej tlačovej konferencii tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss starší.

Kouč Slovana nemôže počítať ani s brankárom Dominikom Greifom, ktorý sa nepripravuje s mužstvom a mal by skompletizovať prestup do španielskeho tímu RCD Mallorca.

Pre zranenie chýba aj ľavý obranca Lucas Lovat, v základnej zostave nenastúpia ani Vladimír Weiss a Dávid Strelec, ktorí sa len nedávno vrátili do tréningového procesu.

Zápas sa hrá v stredu 7. júla od 18:45 h na Národnom futbalovom štadióne na Tehelnom poli, v priamom prenose ho vysiela RTVS na Dvojke a textový online prenos nájdete na webe Sportnet.sk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Športová tragédia, vraví Weiss. Deň pred zápasom musí meniť taktiku