Cook sa vracia do tímu Queens Park Rangers

SITA|2. aug 2008 o 12:21

LONDÝN 2. augusta (SITA) - Stredopoliar anglického futbalového klubu Fulham Lee Cook bude v nasledujúcej sezóne hosťovať v mužstve účastníka druhej najvyššej anglickej súťaže Queens Park Rangers. Dvadsaťpäťročný ...

LONDÝN 2. augusta (SITA) - Stredopoliar anglického futbalového klubu Fulham Lee Cook bude v nasledujúcej sezóne hosťovať v mužstve účastníka druhej najvyššej anglickej súťaže Queens Park Rangers. Dvadsaťpäťročný Cook prišiel do Fulhamu za 2,5 milióna libier v júli 2007 práve z QPR, hneď v januári však odišiel na hosťovanie do Charltonu a druhú polovicu sezóny strávil s mužstvom "The Addicks". Tréner Fulhamu Roy Hodgson sa snaží prebudovať mužstvo a vo svojich plánoch s Cookom nepočíta. "Som veľmi rád, že sa vraciam," uviedol rodák z Hammersmithu a dodal: "Ako hráč a fanúšik QPR sa veľmi teším na nasledujúcu sezónu."

Tréner londýnskeho celku Iain Dowie tiež privítal Cookov príchod: "Osvedčil sa už v minulosti. Je to kvalitný hráč a po frustrujúcej sezóne vo Fulhame má určite veľkú chuť hrať futbal."


Nachádzate sa tu:
Domov