Conor McGregor o Floydovi Mayweatherovi: “On potrebuje mňa, ja ho nepotrebujem.“

Oliver Gajdoš|23. máj 2016 o 02:00

Conor McGregor sa vyjadril k celej situácii ohľadom boxerského zápasu s Floydom Mayweatherom.

V poslednej dobe je internet plný fám o pripravovanom boxerskom zápase medzi Conorom McGregorom (19-3 MMA, 7-1 UFC) a boxeristom Floydom Mayweatherom (49-0 BOX). V nedávnom rozhovore sa na túto tému vyjadril sám Conor.

„Bol to on kto vypustil túto fámu. On dostane 100.000.000$ a ja dostanem 7.000.000$ ? To je zníženie platu pre mňa. Ja nemám rád znížovanie platov. Myslel som si, že v boxe sú peniaze. 7.000.000$ je absolútne smiešne. On rozpráva o 100.000.000$. Ja budem taktiež rozprávať o 100.000.000$. Mám 27 rokov a som na polceste k 100 miliónovému kontraktu.”

Ďalej Conor pokračoval: “Keď mal Floyd Mayweather 27 rokov, bol medzi predzápasmi na zápase Oscara de la Hoyu. Porovnajte si to. Kto by nechcel dobiť obidva svety? On stárne. Ja mám svoju veľkosť, dlhé rozpažie rúk a výšku. Ja som mladý. On potrebuje mňa, ja nepotrebujem jeho. To je celá pravda o tejto situácii. S kým iným môže mať zápas? Ak má zápas v boxe  s niekym iným, z ničoho nič ide zárobok od 100 miliónov k 15 miliónom. On potrebuje mňa. Ak sa chce rozprávať, môžeme, ale ja som tu ten, kto bude udávať podmienky.”

Conor nemá problém aby bol zápas v boxe a nie MMA. “Vôbec ma nezaujímajú pravidlá. Môže si stanoviť pravidlá aké chce. Viem že nebude chcieť mať zápas v MMA, v naozajstnej bitke. Ak chce zápas v obmedzenom boji, nemám s tým problém, môžeme to zrealizovať. Dám bokom iné formy boja, ktoré trénujem a sústredím sa na jednu špecifickú formu.”

Prezident UFC Dana White niekoľko krát povedal, že McGregorov kontrakt z UFC mu zamedzuje mať zápas v boxe, ale ak má Floyd Mayweather záujem, môže mu zavolať.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Conor McGregor o Floydovi Mayweatherovi: “On potrebuje mňa, ja ho nepotrebujem.“