Conor neuveriteľne zaútočil na Khabibovho otca! Alebo aj nie... (komentár)

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Autor: TASR/AP)
Vladimír Bilohuščin|27. júl 2021 o 16:19

Keď hľadanie senzácie prekonáva racionálne myslenie.

Dnes preletela éterom hrozná správa. Conor McGregor komentoval príspevok Khabiba Nurmagomedova. Ba čo viac, mal ním uraziť pamiatku zosnulého Abdulmanapa, Khabibovho otca, ktorý nešťastne nezvládol svoj boj s ochorením COVID 19.

O čo vlastne šlo? Po zápase McGregor vs Poirier zanechal Nurmagomedov odkaz s textom:

Dobro stále vyhrá nad zlom. Týmto výrokom nepriamo naznačil, že práve Conor reprezentoval v zápase zlo a Dustin dobro. Conor si s jednou z odpovedí dal na čas a zakontroval až včera.

„COVID je dobro a otec je zlo?“

(Zdroj: Twitter: Khabib Nurmagomedov)

A tu prichádza problém. Takmer všetky média totiž túto správu parafrázujú ako urážku zosnulého otca a McGregor je tak vykreslený ako sám diabol.

Čo tak si to ale zobrať z iného uhla pohľadu. Čo keď sa Conor naozaj necíti ako to zlo, o ktorom každý hovorí, ale chcel iba promovať súboj, ako to vlastne robí odjakživa.

Conor mal totiž Khabibovho otca rád a nemá prečo na neho útočiť. Ak použijeme tvrdú logiku, tak sa Conor pýta, že ak dobro stále víťazí nad zlom, tak tým, že COVID porazil Abdulmanapa to robí z otca automaticky zlého človeka?

Samozrejme, Conor narážal až na dve veci. Prvá, že možno on nie je to zlo a tá druhá, že nie vždy dobro nad zlom zvíťazí. Taký je proste svet. Hlavne nerobme z každej blbosti senzáciu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor neuveriteľne zaútočil na Khabibovho otca! Alebo aj nie... (komentár)