Lístky na podujatie IMPACT MMA práve v predaji!

(Zdroj: SvetMMA)
Vladimír Bilohuščin|21. júl 2021 o 18:13 (aktualizované 21. júl 2021 o 18:13)

Zápolenia v modernej Chemkostav ARÉNE prinesú neopakovateľný zážitok.

MICHALOVCE. Východ Slovenska sa už o necelé dva mesiace otrasie v základoch, keď 18. septembra do Michaloviec zavíta podujatie IMPACT MMA, ktoré SvetMMA organizuje v spolupráci s MMA Team Slovakia Michalovce.

Diváci sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých súbojov, ktoré budú rozdelené na 2 časti. Prvú časť predzápasov budú mať pod svojou taktovkou bojovníci domáceho gymu.

To pravé orechové príde na rad s hlavnou kartou večera, ktorá prinesie minimálne šesť výborných súbojov pod plnými profesionálnymi pravidlami UFC.

A bude sa veru na čo pozerať! V hlavnom zápase uvidíme stret populárneho ‘šialenca’ Patrika Jevického a nebezpečného maďarského reprezentanta Adama Horvátha. Okrem nich ale uvidíme množstvo ďalších známych bojovníkov.

Už teraz vám môžeme potvrdiť, že na karte sa objaví minimálne 6 osobností, ktoré poznáme z najlepšej domácej ligy Oktagon MMA a postupne vám ich všetkých predstavíme.

Pre divákov sme si pripravili 4 druhy vstupeniek. Pre najnáročnejších je tu vstupenka VIP, ktorá okrem najlepšieho zážitku v cene zahŕňa aj občerstvenie v súkromnej zóne po celý čas turnaja. Keďže chceme do haly priniesť neopakovateľnú atmosféru, ďalšie 3 kategórie začínajú už na príjemnej cene 12 eur.

Lístky sú od dnešného dňa prístupné na tomto odkaze v sieti TICKETPORTAL. Veríme, že spoločne vytvoríme podujatie, o ktorom sa ešte bude dlho hovoriť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Lístky na podujatie IMPACT MMA práve v predaji!