Chorváti Karlovič a Ljubičič odstúpili z turnaja

TASR|9. aug 2008 o 08:49

Peking 9. augusta (TASR) - Chorvátski tenisti Ivo Karlovič a Ivan Ljubičič sa pre zranenia odhlásili z olympijského turnaja v Pekingu. V tenisovom pavúku ...

Peking 9. augusta (TASR) - Chorvátski tenisti Ivo Karlovič a Ivan Ljubičič sa pre zranenia odhlásili z olympijského turnaja v Pekingu. V tenisovom pavúku ich miesta zaujmú Číňan Jü Sinjüan a Devin Mullings z Bahám.

Štrnásteho nasadeného Karloviča nahradí Jü, ktorý sa tak v prvom kole stredne s Čechom Tomášom Berdychom. Práve Berdych sa stane nasadenou sedemnástkou v turnaji. Ljubičiča, ktorý v Aténach 2004 získal s Mariom Ančičom bronz vo štvorhre, nahradí 1025. hráč svetového rebríčka Mullings.

Deň pred začiatkom turnaja Medzinárodná tenisová federácia (ITF) už nemala dostatočný časový priestor na povolanie ďalších hráčov. Mullings dostal šancu, pretože už je v Pekingu, kde bude hrať štvorhru a Jü sa do turnaja dostal ako zástupca usporiadateľskej krajiny.

V ženskom pavúku Španielka Maria Jose Martinezová nahradila Lindsay Davenportovú z USA, ktorá odstúpila pre zranenie kolena.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Chorváti Karlovič a Ljubičič odstúpili z turnaja