Čepo pred ďalším zápasom: Príprava bola náročná, dám do toho všetko

Vlasto Čepo.
Vlasto Čepo. (Zdroj: Oktagon MMA)
Daniel Stankovič|14. júl 2021 o 14:11 (aktualizované 14. júl 2021 o 15:40)

Už o pár dní ho čaká dôležitý súboj.

ZÁHREB. Srbsko-slovenského zápasníka zmiešaných bojových umení Vlasta Čepa (5-1 MMA) čaká v sobotu 17. júla súboj v chorvátskej organizácii Fight Nation Championship.

Víťaza minuloročného projektu Oktagon Underground preverí vo váhe do 84 kilogramov na turnaji FNC Armagedon 2 srbský bojovník Slobodan Djordevic (5-3 MMA) .

Po Čepovom rozhodnutí vydať sa trénovať do elitného európskeho klubu American Top Team Zagreb ide o už o jeho druhý súboj mimo domovskej organizácie Oktagon MMA.

26-ročný zápasník nezaháľa a v nepretržitej príprave pokračuje aj napriek zraneniam. Djordevica vidí ako všestranného súpera s rýchlymi nástupmi v prvom kole.

Cítim sa dobre, hoci tieto dva mesiace boli pre mňa veľmi náročné z hľadiska prípravy a aj kvôli mnohým zraneniam. Na zápas sa veľmi teším.

Súper je komplexný, v žiadnom aspekte boja sa nestratí a všetky svoje víťazstvá si pripísal v prvom kole. Mal by som mať výškovú prevahu a tiež aj silovú, keďže to bude jeho prvý duel v strednej váhe,“ hovorí rodák z Nového Sadu v Srbsku.

Po problémoch s dohadovaním duelu sa teraz môže konečne sústrediť už len na súpera, žiadne sebavedomé vyhlásenia o tom, ako zvíťazí, sa však robiť nechystá. 

Bol veľký problém pre mňa nájsť súpera, vždy keď to niekto zobral, tak to o chvíľu na to odvolal. On jediný to prijal hneď bez váhania.

Cítim sa dobre, nebudem predpovedať, kedy ho ukončím, pretože raz sa mi v amatéroch v boxe stalo, že som vravel, že súpera knokautujem v prvom kole a vtedy mi to nevyšlo.

Snažil som sa ho len silou mocou knokautovať a nesústredil som sa na box. Takže vravím, dám do toho súboja všetko, aby bol atraktívny a snáď sa to podarí.

V príprave sa mohol bývalý profesionálny majster Slovenska v boxe spoľahnúť na elitnú skupinu bojovníkov zápasiacu v najlepšej európskej organizácii KSW.

Ako som spomínal, príprava bola ťažká. Trénoval som s Darkom Stošičom (titulový vyzývateľ ťažkej váhy KSW, pozn. red.), Ivanom Erslanom (zápasník KSW, pozn. red.), ale aj ďalšími šikovnými chlapcami, takže verím, že sa to ukáže v zápase,“ dodáva Čepo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Čepo pred ďalším zápasom: Príprava bola náročná, dám do toho všetko