Čepelová a Škamlová do semifinále štvorhry

SITA|18. nov 2010 o 18:14

Sedemnásťročné slovenské tenistky Jana Čepelová a Chantal Škamlová zvíťazili vo štvrtkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry na turnaji ITF Ritro Slovak Open.

BRATISLAVA. Sedemnásťročné slovenské tenistky Jana Čepelová a Chantal Škamlová zvíťazili vo štvrtkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry na turnaji ITF Ritro Slovak Open v Bratislave (dotácia 25 000 USD, tvrdý povrch Premier Latex-Ite v NTC) nad takisto nenasadeným nemecko-chorvátskym párom Sina Haasová, Jasmina Tinjičová za 81 minút 6:4, 7:6 (5).

Členky Národného tenisového centra Čepelová a Škamlová sú víťazkami deblovej súťaže junioriek z januárových grandslamových Australian Open v Melbourne i júlových ME do 18 rokov a držiteľkami striebra z augustových premiérových OH mládeže v Singapure.

Držiteľky voľnej karty od organizujúceho Slovenského tenisového zväzu (STZ) si v semifinále štvorhry na 13. ročníku medzinárodných otvorených majstrovstiev SR zmerajú sily s Francúzkou Claire Feuersteinovou a Ruskou Valeriou Savinychovou, ktoré sú nasadené ako turnajové dvojky.

Výsledok:

Štvorhra - štvrťfinále:

Jana Čepelová, Chantal Škamlová (SR) - Sina Haasová, Jasmina Tinjičová (Nem./Chorv.) 6:4, 7:6 (5) za 81 minút

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Čepelová a Škamlová do semifinále štvorhry