Carragher varuje: "Nehráme proti Mickey Mousom"

SITA|26. aug 2008 o 10:11

LIVERPOOL 26. augusta (SITA, AFP) - Futbalisti anglického veľkoklubu FC Liverpool nastúpia na stredajšiu odvetu 3. predkola Ligy majstrov 2008/09 proti Standardu Liége s povinnosťou skórovať. Prvý duel ...

LIVERPOOL 26. augusta (SITA, AFP) - Futbalisti anglického veľkoklubu FC Liverpool nastúpia na stredajšiu odvetu 3. predkola Ligy majstrov 2008/09 proti Standardu Liége s povinnosťou skórovať. Prvý duel pred dvoma týždňami v Belgicku sa prekvapujúco skončil bezgólovou remízou, na Anfield Road sa preto dá očakávať obrovské ofenzívne ťaženie zverencov trénera Rafaela Beniteza. Obranca Jamie Carragher, stopérsky partner slovenského reprezentanta Martina Škrtela v sobotňajšom dueli 2. kola Premier League proti FC Middlesbrough, si uvedomuje, že akékoľvek podcenenie súpera zo strany "The Reds" by sa mohlo rovnať katastrofe. "Je to určite ten najsilnejší súper, proti ktorému sme kedy hrali v predkole Ligy majstrov. Samozrejme si uvedomujeme, že fanúšikovia od nás nečakajú nič iné ako postup, ale rozhodne to nebude také jednoduché, ako keby sme hrali proti Mickey Mousom," s nádychom humoru poznamenal dlhoročný stabilný člen defenzívny FC Liverpool a ďalej pokračoval: "Belgická súťaž má svoju kvalitu, jej ligový šampión v minulosti pravidelne účinkoval v skupinovej fáze LM. Pred niekoľkými rokmi sme zohrali náročný duel proti Anderlechtu, takže ma vôbec neprekvapuje, že nám Liége robí veľké problémy."

V zostave 5-násobného víťaza európskeho pohára č. 1 sa v stredu ešte neobjaví argentínsky stredopoliar Javier Mascherano, ktorý sa z olympijských hier v Pekingu vrátil so zlatou medailou. V útoku by mala opäť dostať príležitosť dvojica Fernando Torres - Robbie Keane. "Verím, že momentálne som vo svojej najlepšej forme. Chcem vyhrávať trofeje, čo je jedna z príčin, prečo som súhlasil s príchodom do Liverpoolu. Ak by sa mi to podarilo, splnil by sa môj veľký sen," povedal írsky reprezentant Keane.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Carragher varuje: "Nehráme proti Mickey Mousom"