Box: Mike Tysona čaká opäť súd za držanie drog

Mike Tyson.
Mike Tyson. (Autor: TASR/AP)
SITA|12. sep 2007 o 11:23

PHOENIX 12. septembra (SITA, AP) - Najmladší šampión superťažkej hmotnostnej kategórie v histórii profesionálneho boxu Mike Tyson už pozná termín súdneho procesu, na ktorom bude čeliť obžalobe z držby ...

PHOENIX 12. septembra (SITA, AP) - Najmladší šampión superťažkej hmotnostnej kategórie v histórii profesionálneho boxu Mike Tyson už pozná termín súdneho procesu, na ktorom bude čeliť obžalobe z držby návykových látok a riadenia vozidla pod vplyvom drog. Štyridsaťjedenročný pästiar, ktorý až doteraz trval na svojej nevine, sa postaví pred vyšší okresný súd v Maricope 24. septembra.

Boxera s kriminálnou minulosťou koncom minulého roka zadržali pri odchode z nočného klubu v Scottsdale. Jeho BMW vtedy takmer narazilo do policajného auta. V zadnom vrecku mu hliadka našla dva balíčky kokaínu, v škatuľke z cigariet v jeho aute potom ďalší. Po vypočúvaní Tyson pobudol vo väznici Maricopa County, následne ho však prepustili. Podľa policajnej správy sa Tyson priznal k častému užívaniu kokaínu, ale 22. januára pred vyšším súdom vyhlásil, že je nevinný.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Box: Mike Tysona čaká opäť súd za držanie drog