Pri Barcelone má skvelú bilanciu, Müller už trénuje a chce nastúpiť

Thomas Müller.
Thomas Müller. (Autor: TASR/AP)
TASR|25. okt 2022 o 19:20

Oliver Kahn súpera rozhodne nepodceňuje.

MNÍCHOV. Nemecký futbalista Thomas Müller začal opäť trénovať s tímom Bayernu Mníchov a mohol by nastúpiť v zápase Ligy majstrov na pôde Barcelony. Nemecký majster má postup do vyraďovacej fázy už zaistený.

Müller mal v predchádzajúcom období problémy s chrbtom a sobotný ligový duel v Hoffenheime (2:0) vynechal pre brušnú príhodu.

Proti Barcelone absolvoval v kariére celkovo osem zápasov, v ktorých strelil rovnaký počet gólov, pričom sedem duelov bolo víťazných.

Kataláncom hrozí druhé vypadnutie v skupinovej fáze Lige majstrov po sebe a s Bayernom prehrali päť predošlých stretnutí. Výkonný riaditeľ hostí Oliver Kahn však súpera nepodceňuje, cieľ je prvé miesto v C-skupine.

"Je to veľký klub a veľký tím. Odohrali sme množstvo vzájomných duelov, očakávame teda veľký zápas," uviedol vicemajster sveta z roku 2002 pre DPA.

Tréner Julian Nagelsmann sa bude musieť zaobísť bez brankárskej jednotky Manuel Neuera, ktorý sa stále zotavuje zo zranenia ramena. Jeho návrat je reálny až v sobotnom ligovom zápase proti Mainzu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Pri Barcelone má skvelú bilanciu, Müller už trénuje a chce nastúpiť