Výzva storočia. Bojovníci Végh a Vémola si opäť zmerajú sily

Attila Végh.
Attila Végh. (Autor: TASR)
Igor Dopirák|26. apr 2020 o 13:35

K súboju dôjde 30. apríla.

BRATISLAVA. Ich vlaňajší súboj dostal prívlastok Zápas storočia. Fanúšikovia sa ho nevedeli dočkať, organizátori ho pripravovali dlhé mesiace.

Novembrová bitka medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom napokon trvala iba 127 sekúnd. Slovenský bojovník poslal Čecha k zemi už v prvom kole.

"Odveta príde. Neviem kedy, ale som si istý, že príde," vyhlasoval pred časom zdolaný Vémola.

A dočkal sa. Bojovníci si zmerajú sily opäť, tentoraz si však sadnú na AirBike.

Vyhrá ten, kto spáli viac kalórií

Végh a Vémola absolvujú päťminútový súboj na špeciálnom rotopede so vzduchovým odporom.

Ten využíva veľký ventilátor, ktorý zvyšuje odpor v závislosti na rýchlosti.

Ako informuje portál isport.blesk.cz, duel dostal názov Výzva storočia a uskutoční sa vo štvrtok 30. apríla o 19:30. Vysielať ho bude O2 TV Sport a prenos môžu diváci sledovať aj na facebooku organizácie Oktagon.

Vyhrá ten, kto za päť minút spáli viac kalórií.

"AirBike je pre Attilu lepšia disciplína, pretože má dlhšie ruky a nohy, ale to nemení nič na tom, že chcem za každú cenu vyhrať," tvrdí Vémola.

"Beriem to vážne, driem, makám. Pôjdem do toho na sto percent, nechám tam všetko. Z toho bicykla pokojne spadnem a umriem, nepoľavím ani na chvíľu," doplnil.

Végh odvetu nevylúčil

Český bojovník hneď po vlaňajšej prehre vyhlasoval, že jeho cieľom je donútiť Végha k odvete. A poslúžiť mu na to môže aj výzva na AirBikeoch.

"Je to jeden z mojich krokov k odvete. Ak ho v čomkoľvek porazím, tým väčšiu mám šancu, že ho donútim vliezť späť do klietky," pokračoval Vémola.

"Dlží mi to. A nielen mne. Nezabudnime, že Végh vravel, že to robí pre celé Slovensko. Zápas storočia sa konal v Česku. Teraz je Slovák najlepším zápasníkom v Česko-Slovensku, takže si myslím, že Slovensko si zaslúži, aby sa tam konala odveta," dodal.

Végh odvetu nevylučuje, ale nie je preňho prioritou.

"Nehovorím, že nebude, ale určite nie teraz. Takže nech si Karlos rozpráva, čo chce. Má na to právo, ako každý iný," vravel Slovák pred mesiacom pre sport.sk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Výzva storočia. Bojovníci Végh a Vémola si opäť zmerajú sily