Antošík mal Žilinu predať do rúk Šachtaru Doneck. Informácia nebola pravdivá

Jozef Antošík (vľavo) s trénerom seniorského tímu Adriánom Guľom.
Jozef Antošík (vľavo) s trénerom seniorského tímu Adriánom Guľom. (Autor: TASR)
SITA|14. dec 2016 o 16:52

Majiteľ klubu o zverejnení informácií Žilinského večerníka vedel a súhlasil s nimi.

ŽILINA. Líder slovenskej futbalovej Fortuna ligy po jesennej časti MŠK Žilina nie je v rukách ukrajinského Šachtara Doneck.

Informácie o predaji klubu, ktoré sa v stredu šírili prostredníctvom internetu, nie sú pravdivé a s ich plánovaným zverejnením na portáli Žilinského večerníka súhlasil aj majiteľ MŠK Jozef Antošík.

Žilinský večerník najskôr referoval, že podľa jeho informácií sa Antošík dohodol na predaji klubu ukrajinskému gigantovi a stretol sa s majiteľom Šachtara Rinatom Achmetovom aj slovenským niekdajším rozhodcom Ľubošom Micheľom, ktorý v doneckom klube pôsobil vo funkcii vedúceho zahraničného oddelenia.

Žilinský večerník popoludní uviedol situáciu na pravú mieru. "Vážení čitatelia, viacerých vás zrejme zaujal článok 'Jozef Antošík vraj predal MŠK Žilina majiteľovi Šachtaru Doneck', ktorý sme na www.zilinskyvecernik.sk publikovali dnes o 13.00 h. Chceme sa vám ospravedlniť. Informácia nie je pravdivá, Jozef Antošík klub nepredáva," uvádza Žilinský večerník.

"Publikovali sme ho po dohode s majiteľom klubu a sledovali sme ním interné ciele. Majiteľ MŠK Žilina o našom zámere vedel a súhlasil s ním. Za predpokladu, že ho čo najskôr vysvetlíme a uvedieme na pravú mieru. Ešte raz sa vám ospravedlňujeme za to, že sme vás úmyselne na krátky čas zaviedli do omylu. Veríme, že naše vysvetlenie a ospravedlnenie prijmete. Futbalovému klubu MŠK Žilina, ktorého sme hrdým partnerom a fanúšikom, pod vedením Jozefa Antošíka želáme veľa úspechov, skorý zisk majstrovského titulu a presadenie sa v pohárovej Európe."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Antošík mal Žilinu predať do rúk Šachtaru Doneck. Informácia nebola pravdivá