Proti Trnave dostal červenú kartu. Slovanista Čavrič môže hrať už počas víkendu

Aleksandar Čavrič (v strede).
Aleksandar Čavrič (v strede). (Autor: SITA)
SITA|12. apr 2018 o 20:53

Som rád, že sa pravda ukázala, vraví futbalista.

BRATISLAVA. ŠK Slovan Bratislava môže počas víkendu nastúpiť vo futbalovej Fortuna lige 2017/2018 proti AS Trenčín aj s Aleksandarom Čavričom. Ten dostal červenú kartu v ostatnom ligovom súboji na pôde Spartaka Trnava.

"Už včera Komisia rozhodcov SFZ rozhodla, že červená karta pre Aleksandara Čavriča v derby nemala byť udelená a za incident v súboji s Čanturišvilim mal vidieť len žltú kartu," informuje web Slovana.

"Disciplinárna komisia SFZ dnes v následnosti na verdikt KR SFZ upustila od akéhokoľvek dodatočného trestu pre Aleksandara Čavriča. Ten tak bude môcť nastúpiť už v sobotňajšom ligovom zápase proti AS Trenčín," dodáva Slovan.

"Som rád, že pravda sa ukázala, i keď je to trochu trpké. Nemôžeme totiž zmeniť minulosť ani výsledok zápasu s Trnavou. Po negatívnych emóciách, ktoré sa mi s tým zápasom spájajú, je však tento verdikt pre mňa povzbudením," uviedol Čavrič.

"Počas celého týždňa som veril, že budem môcť pomôcť mužstvu už v najbližších dueloch. Veľmi sa teším, že budem môcť hrať už v sobotu a ak mi dá tréner dôveru, tak urobím na ihrisku všetko, aby sme vyhrali,“ dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Proti Trnave dostal červenú kartu. Slovanista Čavrič môže hrať už počas víkendu