Organizácia XFN posilnila svoje rady o vychádzajúce hviezdy domácej scény

(Zdroj: XFN)
Vladimír Bilohuščin|9. jún 2021 o 14:58 (aktualizované 9. jún 2021 o 15:47)

Nový majiteľ organizácie, spoločnosť Double Red, pripravuje viacero lokálnych galavečerov s novými menami.

BREZNO. Po podujatí XFN Submission only 2, kde sa predstavila špička grapplingu zo Slovenska, Česka a Poľska, odštartovala organizácia viaceré spolupráce s najväčšími mladými talentami slovenského a českého MMA.

Medzi zaujímavé mená patria bezpochyby šampióni organizácie amatérov MAMMAL ako Marek Medovarski a Marcel Šimo z CHAOS Bratislava pod vedením Kamila Cibinského.

Pozornosť ale taktiež púta aj bratské duo Ondrisovcov, ktoré má za krátku dobu za sebou viaceré úspechy nie len v grapplingu. Zoznam nabitých mien dopĺňa ďalši ostrieľaný borec Tomáš Votava z Free Fight Clubu Detva. 

Organizácia si pritom upísala nie len amatérskych zápasníkov, ale aj tých profesionálnych. Jedným z nich je Kevin Mihalík, ktorý prechádza pod tieto pravidlá so skóre 4-0 a titulom šampióna organizácie MAMMAL.

Nové tváre by sme mali vidieť v akcii už čoskoro, keď X Fight Nights pripravuje 26. júna znovuzrodenie legendárneho projektu YOUNGBLOOD so zameraním na postojové bojové športy.


Šancu tu dostane “mladá krv“, ktorá vnesie do zápasov potrebný oheň. Koniec júla bude v znamení MMA, kde sa môžeme tešiť na nabitú štartovku plnú talentovaných zápasníkov.

Organizácia plánuje pokračovať v zazmluvňovaní zápasníkov a tak bude zaujímavé sledovať, aké ďalšie mená XFN predstaví.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Organizácia XFN posilnila svoje rady o vychádzajúce hviezdy domácej scény