Turnaj ACA 122 so slovenskou účasťou, Deáka preverí skúsený Brazílčan

Tomáš Deák.
Tomáš Deák. (Autor: TASR)
Vladimír Bilohuščin|6. apr 2021 o 19:56 (aktualizované 6. apr 2021 o 20:07)

Až troch domácich bojovníkov uvidíme 23. apríla v akcii.

Jedna z najväčších svetových organizácii ACA dnes prestavila kompletnú štartovku svojho turnaja s poradovým číslom 122. Aj keď sme vedeli, že sa na tomto podujatí predstaví slovenská bantamová jednotka Tomáš Deák, meno jeho súpera ostávalo v tajnosti.

Po zverejnení súbojov na sociálnych sieťach sme sa dozvedeli, že ďalším súperom zástupcu OFA Bratislava bude nesmierne skúsený zápasník Dileno Lopes z Brazílie.

Lopes má vo veku 36 rokov na konte takmer tri desiatky profesionálnych zápasov s úctyhodným skóre 21 výhier a 6 prehier. Ako množstvo ďalších brazílskych bojovníkov je aj Lopes špecialistom na boj na zemi, keď zaznamenal až 17 ukončení na submisiu a netreba opomenúť ani jeho dva súboje v UFC.

Deák je na druhej strane všestranným bojovníkom, v poslednom súboji ale podľahol Mikaelovi Silanderovi na gilotínu, a tak bude Lopes predstavovať skutočnú hrozbu. Po zápase ale Deák avizoval, že sa dôrazne zameria na svoju hru na zemi a všetko tak zostáva otvorené.

Slovenského reprezentanta pritom v bieloruskom Minsku doplnia aj dvaja českí bojovníci, keď okrem Michala Martínka uvidíme vysoko na karte, v druhom hlavnom zápase večera, aj Vítezslava Rajnocha, ktorého preverí Artem Damkovski.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Turnaj ACA 122 so slovenskou účasťou, Deáka preverí skúsený Brazílčan