Správy

Ženská reprezentácia zdolala v odvete Wales 2:1

Viktoria Joríkova|8. apr 2015 o 00:00

BANGOR (SFZ) - Zverenkyne trénera Pakuszu zvíťazili v odvetnom prípravnom stretnutí nad reprezentáciou Walesu 2:1

BANGOR (SFZ) - Zverenkyne trénera Pakuszu zvíťazili v odvetnom prípravnom stretnutí nad reprezentáciou Walesu 2:1

Ženská futbalová reprezentácia nadviazala na víťazstvá na nedávnom turnaji Istria Cup v Chorvátsku cenným víťazstvom na pôde Walesu. Po pondelkovej tesnej prehre dokázali zverenkyne trénera Pakuszu v odvetnom dueli otočiť skóre po inkasovanom góle z 33. minúty z kopačky Jonesovej. Ešte do polčasu vyrovnala na 1:1 po individuálnej akcii 1:1 Dominika Škorvánková a v druhej časti hry vsietila po rohovom kope víťazný gól v 67. minúte Veronika Klechová.

Wales - Slovensko 1:2 (1:1)

Góly: 33. Jones - 38. Škorvánková, 67. Klechová
ŽK: 75. Haršanyová (SR)

SLOVENSKO: Korenčiová - Fisherová, Haršanyová, Matysová, Zdechovanová - Ondrušová - Horváthová (34. Hmírová), Škorvánková, Klechová (87. Fatulová), Šušková (59. Vojteková) - Fecková

HLAS PO ZÁPASE:

Zsolt Pakusza (tréner SR): "Tak ako v prvom zápase, aj dnes sme videli bojovné stretnutie. Väčšinu času sme boli nebezpečnejším tímom, až v záver duelu si domáce vytvorili mierny tlak, ktorý sme však ustáli. Myslím, že sme mali dobrý prechod do útoku, veľa streleckých pokusov, v súbojoch dievčatá minimálne 70 minút dominovali. Všetky hráčky išli na doraz, podali kolektívny výkon, tešia ma dva strelené góly, prvý po individuálnom prieniku Škorvánkovej, druhý zo štandardky po rohovom kope. Dievčatá si určite v tomto druhom zápase za predvedený výkon zaslúžili vyhrať, ukázali nasadenie a vôľu."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: