Správy

Tréning v plnom nasadení

Viktoria Joríkova|4. jún 2015 o 00:00

SENEC (SFZ) - Slovenská reprezentácia pokračuje v tréningovom kempe pred kvalifikačným zápasom s Macedónskom

SENEC (SFZ) - Slovenská reprezentácia pokračuje v tréningovom kempe pred kvalifikačným zápasom s Macedónskom

Slovenský reprezentačný tím pod vedením Jána Kozáka má za sebou druhú tréningovú jednotku na prípravnom kempe pred záverečným zápasom sezóny 2014/15, ktorým je kvalifikačný zápas s Macedónskom 14. júna na štadióne MŠK Žilina so začiatkom o 20:45.

Tréning absolvovalo 23 z 24 hráčov, ktorí sa včera hlásili na zraze. Netrénoval brankár Matúš Kozáčik, ktorému lekári nasadili na zapálenú ruku antibiotiká. Špeciálne cviky pre Juraja Kucku a Dušana Šventa pripravil kondičný tréner Martin Rusňák spoločne s lekárom Jánom Baťalíkom.

Zvyšní hráči poctivo "zarezávali" v kondičnej i hernej časti tréningu, ktorý ukončil zápas na skrátenom ihrisku. Poobede dostali hráči voľno, ktoré využili na návštevu svojich príbuzných či priateľov, prípadne výlet do Bratislavy. Večer sa už opäť budú hlásiť na večeri trénerovi Kozákovi.

Reprezentačný kormidelník absolvoval aj rozsiahly rozhovor pre RTVS s moderátorom Ľubošom Hlavenom a nováčik Ľuboš Tesák oficiálne fotenie v reprezentačnom drese. Zajtra pokračuje program kempu v podobnom duchu, ktorého hlavnou zložkou bude doobeda opäť 90-minútová tréningová jednotka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: