Správy

Tím "SR17" v príprave dvakrát proti Chorvátsku

Emília Gerzaničová|20. jan 2011 o 00:00

BRATISLAVA (SITA/SFZ) – Nominácia ma prípravný zraz a najbližší program reprezentácie "SR17“ a program prípravného zrazu v chorvátskom Umagu

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov Anton Valovič zverejnil nomináciu 20 hráčov na blížiace sa dve medzinárodné prípravné stretnutia, ktoré odohrajú jeho zverenci proti chorvátskym rovesníkom (hrá sa v utorok 1. februára o 15.00 h a 3. 2. o 11.00 h) v Umagu. "Druhú fázu kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy začíname veľmi skoro, už začiatkom marca, pre to sme sa rozhodli prijať ponuku chorvátskeho futbalového zväzu. Dva prípravné duely v Umagu by mali byť dobrou previerkou práve na spomenutú kvalifikáciu, v ktorej nás čakajú nároční súperi. V mojej nominácii je jediný legionár - Albert Rusnák ml. z Manchestru City a príležitosť som dal aj jednému nováčikovi - Stanislavovi Lobotkovi z Trenčína," povedal vo štvrtok popoludní pre agentúru SITA hlavný kouč SR "17" Anton Valovič.

Jeho zverenci v druhej (tzv. elitnej) časti kvalifikácie nastúpia v Lecce postupne proti Čechom (9. marca), Škótom (11. marca) a domácim Talianom (14. marca).

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov na prípravný zraz v Chorvátsku, ktorý sa uskutoční v dňoch 28.1.-5.2.2011.

Brankári: Dominik Holec (MŠK Žilina), Miloslav Bréda (Zemplín Michalovce)

Hráči v poli: René Revák, Jaroslav Mihálik, Dušan Kucharčík (všetci MŠK Žilina), Denis Čery, Šimon Šmehyl (obaja FC Nitra), Róbert Kovaľ (Zemplín Michalovce), Dušan Dzíbela, Boris Pisár, Michal Habánek (všetci Spartak Trnava), Filip Molnár, Tomáš Kubala (obaja Slovan Bratislava), Róbert Mazáň, Stanislav Lobotka (obaja AS Trenčín), Peter Ličko (MFK Ružomberok), Tomáš Brigant (MFK Dubnica), Michal Faško (Dukla Banská Bystrica), Albert Rusnák ml. (Manchester City/Angl.), Tomáš Huk (MFK Košice)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: