Výsledky

Švédsko - Slovensko 7:0

Lucia Petrincová|8. okt 2019 o 21:40

ŠVÉDSKO WA – SLOVENSKO WA 7:0 (3:0)
Góly: 26.Asslaniová, 30.Hurtigová, 34. Sembrantová, 60.Björnová, 65.a 68. Blacksteniusová, 90. Rolföová.
ŽK: Haršányová, Škorvánková
Rozhodovali: Nurmustafinaová - Alistratova, Magauová (všetky Kaz.)
ŠVÉDSKO WA: Lindahlová – Anderssonová, Ericssonová, Sembrantová, Glasová – Björnová, Asllaniová, Zigiotti Olmeová (82. Kullashiová) – Hurtigová (71. Rolföová), Janogyová (46. Blacksteniusová), Jakobssonová. Tréner: Peter Gerhardsson.
SLOVENSKO WA: Korenčiová – Horváthová, Haršányová, Bartovičová, Zdechovanová – Bíróová, Mikolajová (61. Vojteková), Šurnovská (72. Hmírová), Škorvánková (89. Sluková) – Koleničková, Fabová. Tréner: Peter Kopúň.

HLAS PO ZÁPASE
PETER KOPÚŇ (tréner SR WA): „Očakávali sme ťažký zápas, ale poviem to hneď na úvod, že toto bola pre nás facka. Do prvého gólu v podstate som bol veľmi milo prekvapený našou hrou a teda tým, že sme si vytvárali štandardné situácie, z ktorých sme dokázali hroziť. Po prvom góle sme sa mentálne a takticky úplne stratili v koncepte, čo máme. Preto sa dostalo Švédsko do vedenia v prvom polčase. V druhom polčase bola z ich strany jasná dominancia, ktorá vrcholila zo štandardných situácií. Na druhej strane, nemôžeme riešiť štandardné situácie tak, ako sme to robili. V niektorých sme urobili také chyby, aké by som neočakával. To bola určite veľká facka, súper sa dostával do pohody a zápas si do konca užíval. K celému zrazu však musím povedať, že cieľ sme splnili a čaká nás dôležitý zápas v novembri, kde potrebujeme preniesť niektoré veci, ktoré sme ukázali tu. Možno ich nebolo veľa, ale vieme, o ktoré sa môžeme oprieť. Bol by som rád keby sme práve na týchto veciach stavali.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: