Správy

SR 15 - V odvete so Slovinskom prehra po vlastnom góle

Peter Šurin|3. okt 2019 o 13:00
(Zdroj: SFZ, Autor: ROMAN FERSTL)

JASLOVSKÉ BOHUNICE (SFZ) - V odvetnom zápase so slovinskými rovesníkmi prehrala reprezentačná pätnástka nešťastným vlastným gólom 0:1.

Ako avizoval tréner Žamba, v druhom zápase dal príležitosť ďalším nominovaným hráčom tak, aby rozložil rovnomerne hernú minutáž. 

Defenzíva inkasovala opäť len raz - v utorok sa stretnutie skončilo 1:1 - tentoraz sa však sokolíci nedokázali strelecky presadiť.

SLOVENSKO 15 – SLOVINSKO 15 0:1 (0:0)
Gól:
42. vlastný Hipp.
Rozhodovali: Jurenka – Horik, Baláž (všetci SR) – 110 divákov.
SLOVENSKO 15: Horvát – Kračunik (41. Hipp), Svoboda (41. Marko), Pávek, Košút – Mikulaj, Angyal (41. Holíček), Nguyen (57. Rehuš) – Sauer, Murko (57. Marcelli), Čulen (41. Vaľko). Tréner: Martin Žamba.

HLAS PO ZÁPASE
MARTIN ŽAMBA (tréner Slovenska 15): “V prvom polčase bol súper organizovaný, jednoducho sa dostával na našu polovicu a hrozil najmä cez krídelné priestory. Nám chýbal rýchlejší prechod do útoku, napriek tomu sme boli schopní ohroziť slovinskú bránu, ale bez efektu. Po zmene strán sme sa lepšili, zrýchlili sme hru, vypracovali sme si príležitosti, ale chýbalo nám opäť kvalitnejšie zakončenie. Škoda inkasovaného gólu, ktorému sa dalo a malo zabrániť. V porovnaní s prvým zápasom nastalo v našom prejave zlepšenie, boli sme dôraznejší, silnejší v ovládaní lopty, odvážnejší na súperovej polovici. Musíme však popracovať a zlepšiť sa v prechodových fázach.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: