Správy

SFZ – Zložte si svoju „Jedenástku 30-ročia“

SFZ|15. jan 2024 o 18:00

BRATISLAVA (SFZ) – Slovenská futbalová reprezentácia oslávi v roku 2024 jubilejné 30. výročie. Prvý zápas reprezentanti s dvojkrížom na prsiach odohrali 2. februára 1994 proti Spojeným arabským emirátom, naši hráči zvíťazili 1:0. Slovenský futbalový zväz pripravil k tomuto výročiu pre fanúšikov anketu „Jedenástka 30-ročia“. V nej si od dnes (pondelok 15. január) od 18.00 môžu priaznivci zložiť vlastnú najlepšiu základnú zostavu.

Hlasovanie trvalo do 29. januára do 9.00 a zapojiť sa doň mohli fanúšikovia aj viackrát, ale len raz počas jedného dňa. Výhercovia sú uvedení na konci článku.

Hlasujúci budú môcť skladať svoju ideálnu jedenástku v rozostavení 4-4-2. Na jednotlivé posty budú vyberať z nominantov, o ktorých už rozhodli hlasovaním členovia Slovenskej futbalovej akadémie. Priaznivci, ktorí sa zapoja do ankety, budú mať k dispozícii menoslov 55 hráčov. V ponuke sú piati brankári, desiati krajní obrancovia, desiati strední obrancovia, desiati krajní stredopoliari, desiati strední stredopoliari a desiati útočníci. Hráči sú zoradení podľa postov a to v abecednom poradí.

Čo sa týka trénerov, fanúšikovia budú môcť vybrať zo škály všetkých lodivodov, ktorí viedli A-tím. 

Zapojením sa do ankety sa hlasujúci automaticky zapájajú aj do súťaže o atraktívne ceny, napríklad o podpísaný reprezentačný dres, televízor, robotický vysávač, dve vstupenky na prípravný zápas Slovenska s Rakúskom či reklamné predmety SFZ.

Výsledky ankety „Jedenástka 30-ročia“ zverejní Slovenský futbalový zväz 2. februára 2024 o 14.00, v deň 30. výročia prvého zápasu reprezentačného áčka, na tlačovej konferencii v priestoroch Siene slávy slovenského futbalu.

Výhercovia cien:

TV JVC LT-55VU3305 a podpísaný dres reprezentáciou SR

melania.cernobradova@gmail.com

Robotický vysávač ETA Master 2 PRO a podpísana lopta reprezentáciou SR

6lily8@proton.me

Vínotéka ETA čierna a 2x vstupenka 1. kategórie na zápas Repre A: SVK-AUT

izvolt.milan.55@gmail.com

TV GoGEN TVU

kubik.hadbavny@gmail.com

Mirco Hifi systém JVC

julia.berova@gmail.com

Orálne centrum ETA Sonetic

brano.racek@gmail.com

2x vstupenka II. Kategórie na zápas reperzentácie A: SVK-AUT 

tomisimi@pobox.sk

balíček reklamných predmetov SFZ

lukaskondela@gmail.com

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: