Správy

Organizačné informácie k zápasu Slovensko - Ukrajina

Viktoria Joríkova|7. sep 2015 o 00:00

BRATISLAVA (SFZ) - Informácie a pokyny pre návštevníkov utorkového zápasu v Žiline

BRATISLAVA (SFZ) - Informácie a pokyny pre návštevníkov utorkového zápasu v Žiline

V súvislosti s kvalifikačným zápasom o postup na EURO 2016

SLOVENSKO - UKRAJINA

(utorok 8.9..2015 o 20:45, štadión MŠK Žilina)

dávame jeho návštevníkom do pozornosti nasledovné informácie a upozornenia:

- zápas je vypredaný, žiadne vstupenky už nebudú k dispozícii. Pokladne na štadióne nebudú otvorené.

- návštevníci sú povinní riadiť sa Organizačným a prevádzkovým poriadkom futbalových stretnutí organizovaných Slovenským futbalovým zväzom, ktorý si môžete prečítať tu. Obsahuje všetky informácie pre účastníkov podujatia vrátane zakázaných predmetov, pokynov, povinností pre divákov, účastníkov podujatia, oprávnenia usporiadateľskej služby atď.

- medzi zakázanými predmetmi, ktoré budú návštevníkom pri vstupe odobraté sú aj dáždniky, nakoľko celý štadión je krytý, sú povolené iba pršiplášte

- návštevníkom bude k dispozícii parkovisko za východnou tribúnou, na ktoré sa dostanú cez vjazd na Uhoľnej ulici (viď obrázok)

- dopravu v Žiline bude riadiť dopravná a mestská polícia

- sledujte dopravné spravodajstvo Slovenského rozhlasu a Rádia Expres

- vzhľadom k zložitej dopravnej situácii na vjazdoch do Žiliny ako aj v okolí štadióna odporúčame motorizovaným návštevníkom aby odparkovali automobily, či už na parkovisku na štadióne alebo v jeho okolí 3 - 4 hodiny pred začiatkom zápasu

- štadión bude otvorený 2 hodiny pred zápasom, t.j. od 18:45. Keďže každý návštevník prejde viacnásobnou osobnou kontrolou odporúčame prísť na štadión s dostatočnou časovou rezervou

- v areáli štadióna bude dostatok bufetov s občerstvením

OSOBY ZJAVNE POD VPLYVOM ALKOHOLU NEBUDÚ NA ŠTADIÓN VPUSTENÉ!


Informácia pre majiteľov permanentiek nacelú kvalifikáciu

Miestenky na zápas - na konkrétne miesto - si budete môcť vyzdvihnúť v deň zápasu v utorok 8.9.2015 na Infopulte SFZ, ktorý bude v lobby hotela Holiday Inn od 18:45.

Je potrebné sa preukázať platnou vstupenkou (permanentkou), na základe ktorej Vám  bude odovzdaná miestenka na domáce kvalifikačné zápasy Slovensko - Ukrajina a Slovensko - Bielorusko.

 

Vstupenku je potrebné si ponechať na celú kvalifikáciu EURO 2016. Vstupenka je platná na 5 domácich zápasov, ako je uvedené na vstupenke. 


 

Pred zápasom bude v areáli štadióna prebiehať viacero marketingových aktivít:

a) po naskenovaní QR kódu zo vstupenky si môžete stiahnuť do mobilu oficiálny zápasový bulletin

b) Pokec room - slovenských reprezentantov môžete podporiť na slovenskom Pokeci v špeciálne vytvorenej miestnosti s názvom Futbal SVK - UKR, ktorú budete môcť vidieť aj priamo na veľkoplošnej obrazovke na štadióne.  Klikajte, píšte svoje odkazy cez mobil na Pokec.sk a možno sa aj Váš príspevok zobrazí na obrazovke. Pokec fandí slovenskej reprezentácii.

c) predaj merchandise pre fanúšikov slovenskej reprezentácie - za východnou tribúnou

d) choreo - oficiálny fanklub slovenskej futbalovej reprezentácie v spolupráci so SFZ pre všetkých návštevníkov kvalifikačného stretnutia pripravil prekvapenie v podobe štadiónovej choreografie na východnej tribúne. Na svojich sedadlách nájdete metalickú fóliu, ktorú spoločne pri spievaní slovenskej hymny dvihneme nad hlavy a vytvoríme tak obrazec slovenskej trikolóry. Na pokrytie nákladov tejto i budúcich choreografií môžete prispieť dobrovoľným finančným darom. Prispieť môžete počas futbalového stretnutia do označených prenosných pokladničiek.

e) zábavná kopacia stena Slovenskej sporiteľne - za východnou tribúnou, kde najlepší strelci majú šancu vyhrať drobné darčeky od Slovenskej sporiteľne

f) spolupráca so ŽSSK - Z futbalu naspäť vlakom bezplatne - viac informácií tu

g) po skončení zápasu budú o 23:30 odchádzať zo Žiliny dva mimoriadne vlaky ŽSSK (smerom do Košíc a do Bratislavy)  

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: