MONACObet liga

II. LIGA – Komárno aj po 7. kole bez straty a Malženice bez bodu

(Zdroj: spartakmyjava.sk, Autor: T. Hrin)
Branislav Sarňák|10. sep 2023 o 14:46
Myjavčania vyhrali päť zápasov za sebou.
Myjavčania vyhrali päť zápasov za sebou. (Zdroj: spartakmyjava.sk, Autor: T. Hrin)

BRATISLAVA (SFZ) – Aj po 7. kole ostáva KFC Komárno tímom, ktorý doposiaľ v sezóne 2022/23 nestratil ani bod.

Naposledy hráči KFC zdolali FK Pohronie 4:0, keď sa dvakrát presadili Bayemi s Némethom.
Zostrih zápasu TU

Sériu štyroch výhier ťahajú Púchovčania, ktorí počas tohto kola triumfovali na pôde Dolného Kubína 4:0. V tabuľke im patrí 2. miesto s dvojbodovou stratou na Komárno. Púchov má najlepšiu ofenzívu a aj defenzívu v súťaži, jeho skóre je 23:4.
Zostrih zápasu TU

Tretím tímom bez prehry, sú Považskobystričania, ktorí majú bilanciu štyri výhry a tri remízy. V sobotu si podelili body s Humenným, keď na východe republiky remizovali 1:1
Zostrih zápasu TU

Piate víťazstvo za sebou dosiahol Spartak Myjava, ktorý tentoraz zdolal MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:1. „Stretnutie určite hodnotím pozitívne. Spravili sme pár zmien v zostave, chceli sme, aby hráči ukázali svoje kvality a to, že ich srdcia bijú pre klub Podarilo sa nám dať prvý gól a súpera sme do ničoho veľmi nepustili. Zápas bol zaujímavý, hralo sa vo vysokom tempe od šestnástky po šestnástku a verím, že to dnes bol pre diváka futbalový zážitok. Náš brankár odviedol veľmi dobrú robotu a klobúk dole pred ním za to, ako mužstvo podržal. A tak by to malo byť, veď SME JEDEN TÍM. Určite budeme chcieť našu víťaznú sériu natiahnuť aj o týždeň s Prešovom. Do každého duelu totiž ideme naplno a aj chlapcom som v šatni povedal, že doma nás nikto nesmie zastaviť,“ uviedol pre spartakmyjava.sk asistent trénera Volodymyr Vasylyev.

Gól nepadol v meraní síl 1. FC Tatran Prešov – ŠK Slovan Bratislava B. „Pre nás je to málo, počas celého zápasu sme boli lepším mužstvom, snažili sme sa byť dominantní v hre s loptou. Bohužiaľ, šance, ktoré sme mali, nebolo ich síce veľa, ale tie dve tutovky v prvom polčase sme nezužitkovali a na konci druhého mal ešte nebezpečnú hlavičku Paťo Šimko. Bod je možno málo, ale sme spokojní s defenzívou, ktorá nám fungovala a musíme popracovať na ofenzíve,“ zhodnotil duel pre Facebook FC Tatran Prešov kouč tímu z východu Slovenska Peter Hlinka„Po minulotýždňovej facke od Liptovského Mikuláša sme sa zomkli k výbornému výkonu celého tímu. Aj napriek hernej kvalite Prešova sme boli po celý čas výborne organizovaní a konečne sme hrali vo vyššom tempe. Výborne sme zvládali osobné súboje, v ktorých sme vôbec nezaostávali. V prvom polčase nás dvomi skvelými zákrokmi podržal Trnovský. To boli jediné väčšie šance Prešova. Na začiatku druhého polčasu sa Isaac rútil sám na bránu, žiaľ, nedal, pri druhej veľkej šanci po rohu Murár rovnako neuspel. Záver sme už vďaka veľkej bojovnosti ustáli. Myslím si, že remíza bola spravodlivá. Po minulom týždni, keď som bol veľmi sklamaný z nášho výkonu, sa teraz všetci hráči oddali a podali skvelý, bojovný, výkon. Nebudem chváliť individuality, no opäť sme dali príležitosť ďalšiemu dorastencovi Balkovi, preto ktorého je to znovu niečo nové. Veľmi sa tešíme z tohto získaného bodu,“ povedal pre skslovan.com tréner Vladimír Gála.
Zostrih zápasu TU

Remízou 0:0 sa skončil aj súboj FK Spišská Nová Ves – FC ŠTK 1914 Šamorín. Pre Spišiakov to je prvý bod v aktuálnej sezóne.

Po dvoch kolách opäť bodoval naplno FC Petržalka, ktorý si v nedeľu poradil so Slavojom Trebišov 2:0.

Bez bodu je na poslednom mieste OFK Malženice, tentoraz nestačil na rezervu MŠK Žilina 1:2. Šošoni bodovali po troch prehrách.
Zostrih zápasu TU

Program 8. kola

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: