Novinky

SUMÁR - Jediná výhra hostí zásluhou Babkova

Matej Krško|10. sep 2018 o 00:00

V práve uplynulom víkende zaujala stopercentná bilancia domácich tímov v I. a III. B DOXXbet triede. K videniu bolo aj niekoľko vysokých výhier. Všetko podstatné sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

I. DOXXbet trieda

Stopercentné Gbeľany privítali na svojej pôde Zástranie. V prvom polčase videli diváci len jeden gól, ktorý padol na ich radosť za chrbát hosťujúceho Kubíka a jeho autorom bol Gašper. Ten istý hráč po zmene strán pridal svoj druhý gól a na konečných 3:0 stanovil Adamovský. Vo Veľkom Rovnom sa predstavila Lietavská Lúčka. Domáci vstúpili do zápasu lepšie a v 24. minúte viedli po góloch Korbáša a Jandzíka 2:0. Hostí však vrátil do hry dve minúty pred koncom prvej polovice Makuka. Hosťom však tento gól nepomohol, naopak v 65. minúte sa presadil domáci Bujný, ktorého gól znamenal, že sa domáci futbalisti radovali z troch bodov po výhre 3:1. V sympatických výkonoch pokračuje Považský Chlmec, ktorý doma zdolal Bánovú B 2:1. Presne zásahy domácich strelili Holboj a Gašpierik, za hostí korigoval skóre v poslednej minpte Šupej. Futbalisti Rajeckých Teplíc - Konskej pricestovali na pôdu Nededze. Domáci naplno využili výhodu domáceho prostredia a po góloch Miroslava Mravca, ktorý sa presadil dvakrát, Mareka Mravca a vlastnom zásahu Ganišina zdolali hostí 4:0. Kolárovice si zmerali sily s nováčikom z Jablonového. Domáci neponechali nič na náhodu a vďaka hetriku Šipulu a dvom gólom Gala zvíťazili 5:0. Z troch bodov sa raduje aj Bitarová, ktorá doma nedala šancu Kamennej Porube. Po prvom polčase síce svietil na tabuli stav 1:1, keď sa presadil Cenkner, resp. Kšiňan, ale v druhom dejstve domáci zaťažili konto súpera piatimi gólmi, keď si najskôr vlastný gól strelil Sopko a po ňom sa postupne presadili Tkáčik, dvakrát Holák a Németh. Bitarová tak potvrdila stopercentnú bilanciu domácich tímov v práve uplynulom kole, keď zvíťazila nad Kamennou Porubou vysoko 6:1. 

Stretnutie medzi Horným Hričom a Štiavnikom sa odohrá 21. septembra 2018 o 15:30.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku I. DOXXbet triedy dospelých nájdete tu.

II. DOXXbet trieda

Dlhé Pole si odčinilo minulotýždňový výbuch v Krasňanoch a deklasovalo Hôrky 7:0. Domáci začali výborne, keď už v 14. minúte viedli po góloch Rybárika, Štensa a dvoch presných zásahoch Šimona Vaculíka 4:0. Do prestávky ešte dokonca zvýšili vedenie na rozdiel šiestich gólov zásluhou Rybárika a Matúša Vaculíka. Po prestávke domáci ešte pridali jeden presný zásah, keď svoj hetrik zavŕšil Šimon Vaculík. Naplno zabodovala aj Ďurčiná, ktorá si v domácom prostredí zmerala sily s rezervou Tepličky. Domácich poslal do vedenia Kozarec, ku ktorému sa v 17. minúte pridal aj Gabaj. Hostia znížili v 32. minúte po presnom zásahu Ponechala, ale ešte do prestávky prinavrátil Ďurčinej dvojgólové vedenie Kozarec. V druhej polovici domáci potvrdili dobrý výkon gólmi Macka a Sudora, ktoré znamenali ich výhru 5:1. Pomerom 2:1 sa skončili zápasy v Brodne, resp. vo Hvozdnici. V Brodne sa ako prví radovali hostia z Krasnian, a to  po góle Vrábla. V 64. minúte sa však po góle Fulku začínalo od nuly. Keď už sa zdalo, že si družstvá body rozdelia zaúradoval domáci Holeš a ako správny kapitán rozhodol o troch bodoch pre Brodno. Vo Hvozdnici, kde sa predstavil Mojš, mal zápas podobný priebeh až na ten rozdiel, že ako prví sa presadili domáci, keď presne namieril Mračník. Po zmene strán vyrovnával Ďuriš, ale v 81. minúte o osude stretnutia rozhodol Pobiják. V 6. kole sa zrodili aj tri nerozhodné výsledky. Ten prvý v Rašove, ktorý privítal Petrovice. Skóre duelu otvoril v 10. minúte Šebeňa, ale už o tri minúty bolo po góle Kardoša vyrovnané. O 8 minút neskôr skóroval Šebeňa zase, tentokrát však do opačnej siete. Po góle Lipku viedli domáci už 3:1, ale mužom okamihu sa opäť stal Šebeňa, ktorý znížil na 3:2. V druhej polovici stanovil na konečných 3:3 Hrtánek. Nezbudskej Lúčke sa predstavilo Hlboké, ktoré bolo jediným tímom bez straty bodu. Domáci viedli po góloch Beháňa a Repkovského 2:0, ale Štaffena a Šimáka znamenali deľbu bodov po výsledku 2:2. Hostia tak stratili prvé body v sezóne, ale aj naďalej sú na čele tabuľky. Duel medzi Strážou a Hliníkom sa skončil bezgólovou remízou.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku II. DOXXbet triedy dospelých nájdete tu.

III. DOXXbet trieda "A"

Rezerva Stráňav doma deklasovala Podhorie. Skóre stretnutia otvoril už po niekoľkých sekundách nešťastným vlastencom hosťujúci Šupej. Tento gól bol takpovediac predzvesťou  toho čo bude nasledovať. Do prestávky sa dvakrát presadil Kello a raz Harciník a Cetera. Za hostí znižoval Chodelka. V druhom polčase završil hetrik Kello spoločne s Ceterom a domáci vyprevadili hostí na cestu po vysokej výhre 8:1. V Kunerade padali góly až po zmene strán. Na radosť domácich však len do siete hostí a ich autormi boli Schmied a Jánošík. Domáci tak zdolali Lietavu 2:0. Bytčica doma privítala Babkov, ktorý mal v ostatnom kole voľno. Hostí poslal do vedenia Stanislav Makuka, ale v poslednej minúte prvej polovice vyrovnal Vršanský. Po zmene strán poslal hostí do vedenia opäť Stanislav Makuka, ale domáci opäť odpovedali zásluhou Drahna. O výhre hostí 2:3 rozhodol v záverečných sekundách zápasu Pirošík. Trnové doma privítalo nováčika zo Zbyňova. Domáci boli od úvodu lepšim tímom a po góloch Hlbočana, Heuera, Danaja a Turčana si postupne vypracovali štvorgólové vedenie. Hosťom sa podarilo znížiť zásluhou Petra Martinku, ale na opätovný rozdiel štyroch góloch upravil Fusko. Posledné slovo mali hostia, a to štyri minúty pred koncom, keď sa presadil Lukáš Martinka. Na čele tabuľky sú tak tri desaťbodové tímy, a to Trnové, Stráňavy B a Dolná Tižina, ktorým však dýchajú na chrbát trojbodov tímy Babkov, Bytčica a Kunerad.  

Dolná Tižina mala voľno.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku III. DOXXbet triedy "A" dospelých nájdete tu.

III. DOXXbet trieda "B"

Prvú výhru v sezóne zaznamenala Divina, ktorá si doma poradila s Hričovským Podhradím tesne 2:1. Domácich poslal do vedenia Baraj. Hosťom sa však osem minút pred koncom podarilo zásluhou Puchoňa vyrovnať. V 89. minúte však mali domáci výhodu pokutového kopu, ktorú aj využili. Hrdinom Diviny sa stal Šimulák. Naopak, bez bodu ostavá Hrabové, ktoré sa predstavilo v Zádubní. Hostia začali dobre, keď už po pár desiatkach sekúnd rozvlnil sieť Gajdošík. Domáci zásluhou Heisera vyrovnali, ale v 63. minúte prinavrátil vedenie hosťom Kecík. V 77. minúte sa po góle Hlaváča začínalo odznovu, aby o desať minút neskôr rozhodol o výhre Zádubnia 3:2 Heiser. Divinka - Lalinok si doma poradila so Súľovom rozdielom triedy 5:2. Na strane domácich sa presadili dvakrát nestarnúci Holeša a Dlhopolček, ku ktorým sa pridal Korista, na strane hostí zas Bušovský a Ďurajka. Hrdinom Pšurnovíc pri výhre 4:0 nad Ovčiarskom sa stal trojgólový Michal Šichman a do streleckej listiny sa zapísal aj Gužik, ktorý uzatváral skóre duelu. Pšurnovice už sú tak po prehre Súľova na čele tabuľky osamotené.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku III. DOXXbet triedy "B" dospelých nájdete tu.

Súvisiaci obsah

  • Rozpis futbalových súťaží riadených ObFZ Žilina v súťažnom ročníku  2022/2023
    05.08.2022
    Rozpis futbalových súťaží riadených ObFZ Žilina v súťažnom ročníku 2022/2023Rozpis súťaži pred nadchádzajúcim ročníkom si môžete stiahnuť na odkaze nižšie.
    05.08.2022
  • Skupiny prípraviek pre jarnú časť
    07.04.2022
    Skupiny prípraviek pre jarnú časťRozpis skupín prípraviek pre jarnú časť sezóny 2021/2022 je dostupný na odkaze nižšie.
    07.04.2022
  • Manuál prípraviek
    01.04.2022
    Manuál prípraviek ObFZ Žilina je lídrom a priekopníkom organizácie týchto súťaží v rámci celého Slovenska. Myšlienka vedenia ObFZ Žilina Igora Krška z roku 2013 sa chvalabohu ujala a narástla do dnešného rozmeru. Kompletný manuál prípraviek je dostupný na stiahnutie nižšie.
    01.04.2022
  • Online seminár prvej pomoci
    22.03.2022
    Online seminár prvej pomociVážení páni predsedovia, funkcionári, rozhodcovia a delegáti, dovoľte, aby som vám zaslal link na online seminár k prvej pomoci. Mám za to, že keď sa niečo prihodí na ihrisku, lepšie je byť pripravený ako prekvapený. Preto sme sa týmto videom rozhodli zaškoliť rozhodcov. Využiť ho samozrejme môžete všetci, aj kluby pre svojich trénerov a hráčov, aby vedeli reagovať a podať prvú pomoc, kým príde sanitka. Prvá pomoc zachraňuje životy, platí to aj na ihrisku. V poslednej dobe sa stalo viacero nepríjemných situácii, ktoré si vyžadovali zásah prvej pomoci. Verím kolegovia, že aj toto bude pre vás dobrá pomôcka, ako posunúť našu futbalovú rodinu o čosi ďalej. S úctou Igor Krško
    22.03.2022
  • Aktuálna klubová príslušnosť rozhodcov
    22.03.2022
    Aktuálna klubová príslušnosť rozhodcovV dokumente, ktorý nájdete v texte nižšie, je uvedená aktuálna klubová príslušnosť rozhodcov.
    22.03.2022
  • Mimoriadna správa - Pomoc Ukrajine
    10.03.2022
    Mimoriadna správa - Pomoc UkrajineVážení zástupcovia futbalových klubov, z dôvodu výnimočnej situácie panujúcej na území Ukrajiny spojenej s príchodom vojenských utečencov k nám Vás chceme informovať, že podporujeme každú formu pomoci, ktorú môžete poskytnúť futbalistom/futbalistkám. Chceme Vás v tom podporiť, hlavne čo sa týka prijatia mladých futbalistov/futbalistiek a ich zaradenia do tréningového procesu.
    10.03.2022
  • Úprimný Igor Krško po neúspešných voľbách: Niektorým delegátom za hlas sľubovali aj teplákové súpravy!
    07.02.2022
    Úprimný Igor Krško po neúspešných voľbách: Niektorým delegátom za hlas sľubovali aj teplákové súpravy!Voľby nevyhral. Predseda ObFZ Žilina Igor Krško (51) po neúspešnej kandidatúre na post šéfa Stredoslovenského futbalového zväzu nám v otvorenej spovedi povedal mnohé príčiny jeho neúspechu. Od zákulisných intríg až po anonymné hanopisy či korupciu v podaní teplákové súpravy toho narátal viac než dosť. Napriek absurdnej realite a stave spoločnosti na futbal v budúcnosti podľa vlastných slov nezanevrie.
    07.02.2022
  • Oznam matričnej komisie
    07.02.2022
    Oznam matričnej komisie
    07.02.2022
  • Príhovor Igora Krška pred blížiacimi sa voľbami na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzu
    16.01.2022
    Príhovor Igora Krška pred blížiacimi sa voľbami na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzuV priloženom linku nižšie môžete nájsť príhovor predsedu ObFZ Igora Krška a zároveň kandidáta na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzu pred blížiacimi sa voľbami.
    16.01.2022
  • EURÁ z EURA
    06.01.2022
    EURÁ z EURAVážení ISSF manažéri, pripomíname vám možnosť prihlásiť sa do infraštruktúrneho projektu SFZ s názvom „EURÁ z EURA“.
    06.01.2022
  • Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2022!
    22.12.2021
    Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2022!
    22.12.2021
  • Futbalový prezident Ján Kováčik : Vytvorme vďaka nášmu športu oázu slušnosti
    05.11.2021
    Futbalový prezident Ján Kováčik : Vytvorme vďaka nášmu športu oázu slušnostiPočas volebnej konferencie Oblastného futbalového zväzu Žilina vystúpili s príhovorom viacerí rečníci. Jedným z nich bol aj prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik (58), ktorému sme položili po výsledkoch volieb pár otázok.
    05.11.2021