Hlavné menu

Vyhlásenie jedenástky ročníka 2016/2017

Karol Kačmarčík|17. júl 2017 o 20:00

Nultý ročník populárnej Jedenástky roka majú za sebou aj v Oblastnom futbalovom zväte v Starej Ľubovni. V porovnaní s ostatnými zväzmi vo východoslovenskom regióne patria v počte klubov k najmenším. V okresnej súťaži - VI. lige hrá momentálne deväť klubov, z ktorých tréneri vybrali najlepších jedenásť hráčov. Pre pracovne povinnosti nie všetci ocenení si prišli prevziať ocenenia, avšak nič to neubralo na príjemnom spoločensko.športovom podujatí v Starej Ľubovni. Okrem hráčov Jedenástky sezóny boli vyhodnotení aj najlepší hráč, tréner a rozhodca.

 

Príhovor predsedu OFZ SL

Milí priatelia futbalu, vážení hostia !

Dnes sme sa tu zišli, aby sme vyhlásili historický 1.ročník jedenástky roka, ktorú organizuje Okresný futbalový zväz v Starej Ľubovni. Dovoľte mi, aby som v mene VV OFZ Stará Ľubovňa i v mene svojom Vás privítal v zariadení reštaurácie Kolkáreň v St. Ľubovni. V poslednom období slovenský futbal zaznamenal viaceré úspechy. A mužstvo sa v roku 2016 zúčastnilo záverečného turnaja na EURO vo Francúzsku. V tomto roku to bolo mužstvo U21, ktoré sa zúčastnilo záverečného turnaja v Poľsku. Všetci sme radi, že na Slovensku pokračujú práce na rekonštrukciách futbalových štadiónov. Mňa osobne teší, že aj v St. Ľubovni sa dokončila hracia plocha s umelým trávnikom, ktorá v našich drsných klimatických podmienkach bude slúžiť všetkým futbalovým družstvám nášho okresu. 

Som veľmi rád, že môžem tu medzi nami privítať všetkých vzácnych hostí, ktorí prijali naše pozvanie. Osobitne chcem privítať ocenených hráčov v sprievode zástupcov ich klubov.  Myslím si, že do budúcnosti si toto vyhlásenie nájde pevné miesto v našom plánovacom kalendári. Som presvedčený, že futbalová verejnosť nášho malého, ale krásneho okresu, si na vyhlásenie jedenástky roka zvykne. 

Vážení prítomní, prajem Vám, aby ste v spoločnosti ľudí, ktorí futbalu rozumejú, majú ho radi a venujú mu veľa osobného voľna, prežili pekný priateľský podvečer.

Mgr. Jozef Kovalčík,
predseda OFZ SL

Súvisiaci obsah