Úradné správy

Úradná správa č. 3

30. júl 2021 o 07:07

Správy zo sekretariátu:

1. Upozorňujeme futbalové kluby, aby svoje kontakty v ISSF aktualizovali. V prípade zmeny štatutárneho orgánu klubu, je potrebné poslať krátku žiadosť a v prílohe zápisnicu z členskej schôdze, prípadne uznesenie a prezenčnú listinu z takého zasadnutia. Stačí aj elektronickou formou (scan) na e-mail (obfzbb@futbalsfz.sk). V prípade zmeny č. účtu – potvrdenie z príslušného bankového domu. V prípade aktivácie, resp. deaktivácie klubového ISSF manažéra je potrebné vyplniť príslušný formulár v ISSF v časti dokumenty, vytlačiť a následne po potvrdení štatutárom FK odoslať na Matriku SFZ.

2. Oznamujeme funkcionárom futbalových klubov, ako aj futbalovej verejnosti, že sídlo ObFZ je dočasne presťahované (približne na jeden rok počas rekonštrukcie stávajúcich priestorov). Poštová adresa, ako aj všetky kontakty ostávajú nezmenené. Dočasné sídlo ObFZ je v Banskej Bystrici na Partizánskej ceste 97 (areál SAD, od budovy ObFZ Partizánskou cestou – stará cesta smer Brezno – cca 1 km). Z tohto dôvodu je nefunkčná pevná linka sekretariátu 048/ 41 42 254.

3. Oznamujeme futbalovým klubom, že tak ako bolo schválené na VV, Rozpis súťaží a aj Rozlosovanie sa nachádza na našej internetovej stránke ObFZ BB (https://www.obfzbb.sk/kategoria-rozpis-sutaze). V prílohe sú zverejnené aj farby dresov domácich družstiev.

Športovo – technická komisia, Komisia mládeže – predseda Peter Mazúch

1. Z dôvodu nízkeho stavu počtu rozhodcov sa menili časy zápasov v jednotlivých kolách I. aj II. triedy. Preto upozorňujeme futbalové kluby na zmeny hracích časov, ktoré sú uvedené v Rozlosovaní 2021/2022 zverejnenom na internetovej stránke ObFZ BB v časti Rozpis súťaží (https://www.obfzbb.sk/kategoria-rozpis-sutaze) a tiež budú priebežne upravené v ISSF.

2. Potvrdzujeme súpisku A družstiev, ktoré majú v súťažiach ObFZ svoje B družstvo dospelých (Šalková, Selce-Baláže, T.Č.Balog).

Disciplinárna komisia – predseda Karol Bubniak

D-I-1  V DS ktoré boli prerušené v zmysle čl. 34/7 DP sa pokračuje dňom 30.7.2021:

Radoslav KUZMA 1234696 FK OSRBLIE 2 SN

Tomáš MAGURA 1198517 FK BRAVACOVO 3 SN

Peter BELKO 1119617 FK MIČINÁ 1 SN

Richard  ŠEVČÍK 1118012 FK TAJOV 1 SN

D-I-2 DK berie na vedomie  žiadosť Filipa SLABÉCIUSA 1280790 FK JASENIE o určenie pokuty za pozastavenie výkonu športu  a  podľa čl. 37/7 DP rozhodla o určení pokuty vo výške 20 eur podľa čl. 12/2 DP /zberná faktúra/.

D-II-1 DK berie na vedomie podnet o nezaplatení zbernej faktúry FK STARÉ HORY v stanovenom termíne. V zmysle čl. 10/1,2 DP dôrazne upozorňuje FK Staré Hory s tým, že  v prípade nezaplatenia a opakovania  sa uvedeného problému bude DK postupovať v súlade s čl. 54/1,2,3,4 DP platného od 1.7.2021.

Toto upozornenie dáva DK na vedomie  všetkým  FK súťažiacich v súťažiach, ktoré riadi ObFZ Banská Bystrica.

Odvolania proti rozhodnutiu DK / okrem rozhodnutia podľa čl.37/3,5 DP/ sa podáva do 7 dní odo dňa rozhodnutia komisie.

Najbližšie zasadnutie  DK bude 4.8.2021 o 13.00 hod.

Komisia rozhodcov - predseda Erik Gemzický

1. Prípadný záujemcovia o výkon funkcie rozhodcu nech sa hlásia na mail kr.obfzbb@gmail.com.

2.  Na stránke SFZ sú k stiahnutiu pravidlá futbalu 2021-2022: https://www.futbalsfz.sk/legislativa-pravidla-hry.

3. Žiadame R a DZ o zaslanie dlhodobých ospravedlnení, vopred( august,  september) . Do najbližšieho pondelka t.j. 26.7.2021 do 12:00 ospravedlnenia na najbližší víkend t.j. 31.7. a 1.8.2021

4. Upozorňujeme R a DZ na :

uhradenie ročného členského poplatku. Údaje o platbe získate vygenerovaním faktúry vo svojom ISSF profile – časť „Moje členské poplatky“ (číslo účtu, variabilný a konštantný symbol),

platnosť registračného preukazu. Je potrebné si ho individuálne vyžiadať prostredníctvom svojho profilu v ISSF (Môj profil – Elektronická podateľňa – Žiadosť o vydanie registračného preukazu „sám pre seba“ – Zaslať žiadosť).

AK NEBUDETE MAŤ NASLEDOVNÉ V PORIADKU NEBUDETE DELEGOVANÝ RESP. NEBUDETE SA DAŤ NAHRAŤ DO ISSF. BEZODKLADNE UZAVRIEŤ ZMLUVY S OBFZ.

5. Zmeny DL č. 1 budú riešené priamo na dnešnom seminári R a DZ.

Súvisiaci obsah