Aktuality

Zimný futbalový turnaj o pohár predsedu LFZ

Admin LFZ|8. mar 2019 o 09:50

  

Do záverečnej fázy sa dostal zimný futbalový turnaj dospelých o pohár predsedu LFZ, keď jeho finále medzi Likavkou a Ľubeľou sa odohrá 16.- 17.3.2019 na ihrisku v Černovej. Presný termín a čas bude upresnený.

Do zimného turnaja sa prihlásilo 10 družstiev. Vyžrebovanie sa uskutočnilo na slávnostnom vyhlásení 11-tky LFZ ešte v mesiaci december. Do predkola boli vyžrebované dvojice Hrboltová s Kráľovou Lehotou a Lipt. Trnovec s Vlachmi. Hrboltová spolu s L.Trnovcom si vybojovali postup do štvrťfinále, kde  Hrboltová porazila Beňadikovú, ale  L.Trnovec nestačil na Važec, s ktorým prehral rozdielom triedy. Ďalší účastníci štvťfinálových súbojov Likavka bez boja vyradila Smrečany Žiar, ktoré sa nedostavili na stretnutie  a Ľubeľa vysoko zvíťazila nad Bobrovcom. 

Semifinálové dvojice zviedli medzi sebou vyrovnané zápasy, keď Likavka po nerozhodnom výsledku s Važcom si postup do finále turnaja vybojovala len zásluhou lepších kopov zo značky PK a Ľubeľa si poradila s Hrboltovou.

 Celkový víťaz turnaja okrem toho, že obdrží putovný pohár predsedu LFZ, dostane sadu dresov od fy Sportika a odmenu 150.- €. Porazený finalista si na účet pripíše sumu 100.- € a Važec s Hrboltovou, ktoré neuspeli v semifinále dostanú od LFZ po 50.- €. Víťaz turnaja, alebo porazený finalista sa tiež stretne s majstrom LFZ v exhibičnom stretnutí po skončení súťažného ročníka.

Súvisiaci obsah