Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Program F1
Poradia F1
Piloti F1
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Verstappen nie je najväčším favoritom na titul v F1. Norris: Musím vystrčiť lakte
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Slovensko má najlepšieho strelca. Kanadské bodovanie na MS v hokeji do 18 rokov 2025
2.
2
Barcelona ovládla Španielsky pohár. Finálové El Clásico rozhodlo až predĺženie
3.
3
Skvelé presilovky aj dva hetriky. Slováci rozstrieľali Nórov a zaistili si štvrťfinále
4.
4
Druhá liga je najdrahšia súťaž na Slovensku. Potrebujeme sa vrátiť do Niké ligy, tvrdí manažér
5.
5
Dráma na Žitnom ostrove. Slovan chystal oslavy, DAC udrel v posledných minútach
6.
6
VIDEO: Z náhradníka sa stal hrdina, píšu o Nemcovi. So Slafkovským oslavoval aj otec
7.
7
Španielsky pohár: Barcelona oslavuje zisk trofeje, Real zdolala po predĺžení
Formula 1
Program F1
Poradia F1
Piloti F1
Potrebujem transplantáciu mozgu, vravel Hamilton. Kritika Norrisa? Vitajte v pozícii favorita
Matej Hank
∙
20.04.2025
∙
7
Verstappen pykal za to, že Piastrimu nevrátil pozíciu. Ferrari získalo prvé pódium v sezóne
20.04.2025
F1: Veľkú cenu Saudskej Arábie vyhral Piastri na McLarene, dostal sa aj na čelo šampionátu
20.04.2025
VIDEO: Som idiot. Sklamal som seba aj tím, kajal sa Norris po chybe v kvalifikácii
19.04.2025
VIDEO: Norris nezvládol kvalifikáciu a rozbil svoj monopost. Situáciu využil naplno Verstappen
19.04.2025
Verstappen pykal za to, že Piastrimu nevrátil pozíciu. Ferrari získalo prvé pódium v sezóne
F1: Veľkú cenu Saudskej Arábie vyhral Piastri na McLarene, dostal sa aj na čelo šampionátu
VIDEO: Som idiot. Sklamal som seba aj tím, kajal sa Norris po chybe v kvalifikácii
VIDEO: Norris nezvládol kvalifikáciu a rozbil svoj monopost. Situáciu využil naplno Verstappen
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Formula 1
»
Verstappen nie je najväčším favoritom na titul v F1. Norris: Musím vystrčiť lakte