Gól roka 2024
Gól roka padol priamo z rohu. Víťaz mal neskutočný finiš, za tri dni získal tisíc hlasovTo je sila komunity, odkazujú z Vranova.
Vyhral hlasovanie expertov. Veľmi ma to potešilo, reagoval PiroskaGól, ktorý strelil mal punc výnimočnosti.
Kto strelil najkrajší gól roka? Tu sú výsledky hlasovania fanúšikovDo ankety prišlo viac ako 4000 hlasov.
Kto strelil gól roka? Takto hlasovali Vittek, Hološko, Szilárd Németh a ďalšíAnketu expertov vyhral Juraj Piroska z Interu Bratislava.
V ankete Gól roka 2024 prišlo už viac ako 2700 hlasov. Líder má veľký náskokDo konca hlasovania ostávajú necelé štyri dni.
Gól roka 2024, číslo 10: Veril si už pred zápasom. Najmladší kandidát by rád hral liguMatej Melikant z FK Spišská Nová Ves U19 kandiduje v ankete Gól roka 2024 s číslom 10.
Gól roka 2024, číslo 9: Fanúšikovia zostali v šoku. Na tréningu to skúšam, vravel strelecRoland Bari z FK Kojatice kandiduje v ankete Gól roka 2024 s číslom 9.
Gól roka 2024, číslo 7: Stopér to zobral na seba. Taký gól som ešte nedal, vravelMiroslav Keresteš z MFK Tesla Stropkov kandiduje v súťaži Gól roka s číslom 7.
Gól roka 2024, číslo 6: Trénoval na umelej tráve. Som hrdý, že sa mi to podarilo, teší saMilan Maximilián Minár kandiduje v ankete Gól roka 2024 s číslom 6.
Gól roka 2024, číslo 5: Nomináciu v top 10 nečakal. Zavolajte ma do Michaloviec, odkázalMatej Krajňák kandiduje v súťaži Gól roka 2024 s číslom 5.
∙
∙
∙
∙
∙
∙
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
- 1. 1Kapustovej šprint nevyšiel a neprebojovala sa ani do stíhačky. Česť Sloveniek zachraňovala Remeňová
- 2. 2Jamrichová tvrdo narazila. Po dvoch dominantných výhrach prišla hladká prehra
- 3. 3Zo siedmej ligy ho volali do Niké ligy. Ponúkali mi almužnu, krúti hlavou bývalý reprezentant
- 4. 4Davis Cup: Klein prehral úvodný zápas s Ajdukovičom
- 5. 5Obrovský šláger v Lige majstrov ešte pred osemfinále. Manchester City vyzve Real Madrid
- 6. 6ONLINE: HC Košice - HK Dukla Ingema Michalovce dnes, Tipos extraliga LIVE (44. kolo)
- 7. 7Futbalové prestupy ONLINE: Boženíkov prestup stroskotal, záujem je o Suslova (piatok, 31. január)