Zuzulová na ľadovec do Rakúska

SITA|18. júl 2007 o 14:44

BRATISLAVA 18. júla (SITA) - Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Veronika Zuzulová odcestovala v stredu na poludnie spolu so svojím realizačným tímom za snehom na rakúsky ľadovec Molltaler, ...

BRATISLAVA 18. júla (SITA) - Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Veronika Zuzulová odcestovala v stredu na poludnie spolu so svojím realizačným tímom za snehom na rakúsky ľadovec Molltaler, kde sa pred augustovým kempom v Argentíne bude pripravovať do nedele. Podľa dostupných informácií sú na ľadovci dobré snehové podmienky, ktoré využije na rozlyžovanie pred kľúčovou časťou predsezónnej prípravy v Argentíne.

"Veronika má momentálne za sebou krátku dovolenku a týždňové sústredenie vo Vysokých Tatrách, kde v dvojfázových tréningoch budovala svoju silovú a kondičnú časť. Spolu so svojím otcom Timotejom a asistentom trénera Vladimírom Kovárom odcestuje 3. augusta do Argentíny, plánovaný prílet je 28. 8. 2007," informoval Zuzulovej manažér Róbert Magát.

Veronika Zuzulová obsadila v celkovej klasifikácii slalomárok v SP 2006/2007 výborné 5. miesto, pričom sedemkrát skončila v slalome v prvej desiatke a trikrát sa dostala na stupne víťazov.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zuzulová na ľadovec do Rakúska