Ibrahimovič po príchode do LA: Cítim ako dieťa, ktorému dáte prvýkrát sladkosť

Zlatan Ibrahimovič pózuje s dresom Los Angeles Galaxy.
Zlatan Ibrahimovič pózuje s dresom Los Angeles Galaxy. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|31. mar 2018 o 10:49

Švédsky futbalista už s mužstvom stihol absolvovať tréning.

LOS ANGELES. Švédskeho futbalistu Zlatana Ibrahimoviča vítalo po štvrtkovom prílete do Los Angeles množstvo fanúšikov a novinárov. Do klubu Major League Soccer (MLS) Los Angeles Galaxy prestúpil minulý týždeň z anglického Manchestru United.

"Počas mojej kariéry som pracoval tvrdo, aby som dosiahol to, čo som dosiahol. 'Makať' ale stále neprestávam. Teraz sa cítim ako dieťa, ktorému dáte prvýkrát sladkosť a som rád, že som tu," povedal podľa agentúry DPA po prvom tréningu s novým tímom Ibrahimovič.

"Nič sa nemení. Prišiel som sem, aby som víťazil a som si istý, že sa mi to podarí. Budem víťazom," pokračoval Švéd, ktorý by premiéru v MLS mohol absolvovať už v sobotu.

Zlatan Ibrahimovič a jeho prvý tréning v Los Angeles: fotogaléria

31.3.2018

Samozrejmosťou boli vyjadrenia v línii medzi veľkým sebavedomím až aroganciou. Ibrahimovič deklaroval, že prišiel do Ameriky zbierať trofeje.

"Lev je hladný. Mám na konte viac gólov ako hráči odohraných stretnutí, takže si myslím, že viem, čo robím. Budem v tom pokračovať teraz v drese Galaxy. Rovnaká úloha, ale iný klub," skonštatoval bývalý reprezentant Švédska, ktorý tvrdí, že sa stále cíti mladý.

Tridsaťšesťročný útočník odohral v drese svojho bývalého zamestnávateľa 53 zápasov a dal 29 gólov. Jeho zmluva s United platila do leta 2018, no s klubom sa dohodol na predčasnom ukončení spolupráce.

VIDEO: Prvý tréning Zlatana Ibrahimoviča v Los Angeles:

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ibrahimovič po príchode do LA: Cítim ako dieťa, ktorému dáte prvýkrát sladkosť