Žilina s Ajaxom v priamom prenose na STV 2

TASR|5. nov 2008 o 13:49

Slovenská televízia odvysiela vo štvrtok 6. novembra o 20.30 h na Dvojke priamy prenos futbalového stretnutia skupinovej fázy Pohára UEFA.

Bratislava 5. novembra (TASR) - Slovenská televízia odvysiela vo štvrtok 6. novembra o 20.30 h na Dvojke priamy prenos futbalového stretnutia skupinovej fázy Pohára UEFA Ajax Amsterdam - MŠK Žilina.

V následne vysielanej diskusnej relácií Večer na tému o 22.45, aktuálne venovanej násiliu na štadiónoch, sa bude hovoriť nielen o udalosti na štadióne pri futbalovom stretnutí Dunajská Streda - Slovan Bratislava, ktorá opätovne rozvírila názorovú hladinu nie iba športovej verejnosti. Prečo sú práve a najmä futbalové stretnutia opakovane miestom čoraz ostrejších a nebezpečnejších výtržností? Aké opatrenia prijímajú jednotlivé kluby, Slovenský futbalový zväz a polícia na zabezpečenie poriadku na štadiónoch? Aké sú východiská a možnosti chrániť odstatných divákov a slovenský šport?

Hosťami diskusnej relácie budú prezident SFZ František Laurinec, futbalového zväzu, expert na organizovanie športových podujatí a predseda správnej rady Športprogressu Vojtech Miklós, zástupca Prezídia policajného zboru SR, predseda jedného z futbalových klubov Corgoň ligy, zástupca Fun klubu Slovana Bratislava.

Večer na tému Násilie na štadiónoch budú moderovať Stanislav Ščepán a Ivan Niňaj.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Žilina s Ajaxom v priamom prenose na STV 2