Žilina pustí Kuciaka do AEK len v prípade lukratívnej ponuky

AEK prejavil záujem o Dušana Kuciaka.
AEK prejavil záujem o Dušana Kuciaka. (Autor: TASR - Martin Baumann)
SITA|23. aug 2007 o 16:29

BRATISLAVA 23. augusta (SITA) - Z prestupu Dušana Kuciaka (nar. 21. 5. 1985) z MŠK Žilina do AEK Atény zrejme nič nebude.

Aspoň nie za podmienok, ktoré ponúkal pôvodne grécky účastník 3. predkola Ligy majstrov 2007/08. O 22-ročného šikovného gólmana majstrovského MŠK Žilina mali Gréci záujem už dlhší čas, ale nimi ponúkané odstupné podľa predstaviteľov klubu spod Dubňa nemalo dostatočnú výšku. A o údajnom navýšení na 800 000 eur, ktoré spomínajú médiá pod Akropolou, vraj v Žiline nič nevedia. "Možno to grécke médiá rozoberajú, ale nie sú to pravdivé informácie. My žiadnu navýšenú ponuku za Kuciaka nemáme k dispozícii. Asi pred týždňom sme túto záležitosť uzavreli," informoval agentúru SITA športový manažér "šošonov" Karol Belaník. Prvý muž výkonného aparátu štvornásobného slovenského majstra ešte dodal, že téma predaja D. Kuciaka môže byť opäť aktuálna len v prípade, že "ponuka druhej strany bude naozaj lukratívna".

Podľa gréckeho internetového portálu sportime.gr je práve suma 800 000 eur (cca 27 miliónov Sk) reálnou ponukou zo strany AEK, ktorú by Žilinčania vraj mali akceptovať. Okrem Kuciaka je v hre o brankársky post v tíme jedenásťnásobného gréckeho majstra aj Brazílčan Jefferson z Trabzonsporu.


Nachádzate sa tu:
Domov