Záujem Hannoveru o Pekaríka trvá, Žilina o ničom nevie

SITA|7. jan 2009 o 11:36

Záujem tímu najvyššej nemeckej futbalovej súťaže Hannover 96 o talentovaného slovenského reprezentačného obrancu Petra Pekaríka naďalej trvá.

HANNOVER. Informoval o tom opäť denník Bild, ktorý so správou o hannoverskom interese o 22-ročného hráča MŠK Žilina prišiel už v polovici decembra minulého roku. Na Pekaríkovom angažovaní sa už dohodli aj najvyšší predstavitelia Hannoveru - prezident klubu Martin Kind, tréner Dieter Hecking a športový riaditeľ Christian Hochstätter. Vedenie MŠK Žilina však o nijakej ponuke nemeckého klubu pre Pekaríka nevie. "Do Hannoveru by určite nešiel iba na skúšku a navyše, nič o tom nevieme. Peter riadne ďalej trénuje s naším mužstvom," uviedol pre agentúru SITA športový manažér MŠK Žilina Karol Belaník.

O odchovanca dubnického futbalu Petra Pekaríka sa už zaujímal aj ďalší nemecký bundesligový klub Hamburger SV, dánsky Bröndby Kodaň, nórsky Rosenborg Trondheim a nemenovaný francúzsky klub. Hannover 96 figuruje po jesennej časti I. bundesligy na 13. mieste 18-člennej tabuľky, pričom je iba 4 body nad pásmom zostupu.

Nachádzate sa tu:
Domov