Zápas o dočasný titul? Súboj Keitu a Paradeisera naberá na obrátkach

Losana Keita
Losana Keita (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|5. dec 2021 o 12:50 (aktualizované 5. dec 2021 o 12:51)

Chce titulový súboj.

BRATISLAVA. Od jeho premiéry v Oktagone neuplynulo ani dvadsaťštyri hodín a už sa spomína v konverzácii o titulový súboj v ľahkej divízii.

Knokautovou výhrou nad víťazom štvrtej série Oktagon výzvy Karolom Ryšavým sa Losanovi Keitovi otvorili zaujímavé možnosti v najväčšej domácej organizácii.

Rodáka z Guiney neváhala krátko po včerajšej výhre vyzvať trojka rebríčka divízie do 70 kilogramov Oktagonu Ronald Paradeiser.

A odpoveď? Na tú fanúšikovia zmiešaných bojových umení dlho čakať nemuseli. Napriek tomu, že v pozápasovom rozhovore spomínal Keita Ivana Buchingera, pravdepodobne by sa dokázal kvôli zraneniu slovenskej legendy aj uspokojiť s duelom o dočasný opasok.

Môj priateľ Ivan je zranený? Tak Rony povedz Oktagonu, aby zariadili súboj o dočasný titul. Ty proti mne, som pripravený,“ reagoval na výzvu Paradeisera 23-ročný bojovník.

Hoci Paradeisera momentálne v organizácii čaká decembrový súboj na Oktagone 30, s Keitom by sa rád stretol pri najbližšej možnej príležitosti.

Išlo by o februárový dátum, kedy prebehne divácky očakávaný turnaj Oktagon 31 v pražskej O2 aréne. V hlavnom dueli večera sa na podujatí predstaví o titul strednej váhy Samuel "Pirát" Krištofič a Patrik Kincl.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zápas o dočasný titul? Súboj Keitu a Paradeisera naberá na obrátkach