Elitný súboj v Oktagone? Paradeiser: Keita, ja som pripravený, čo ty?

Ronald Paradeiser.
Ronald Paradeiser. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|5. dec 2021 o 10:53 (aktualizované 5. dec 2021 o 10:54)

Rysuje sa zaujímavý duel v ľahkej divízii Oktagonu.

BRATISLAVA. Jeden z najväčších prekvapení večera. Aj takto by sa dal opísať sobotný debut Losanu Keitu v Oktagone. Už pri nástupe bolo jasné, že nejde o bežného legionára. Rodák z Guiney zo sebou priniesol nemalú skupinu fanúšikov.

V hlavnom predzápase večera potom Keita prekvapil celú halu. Víťaza tretej Oktagon výzvy Karola Ryšavého knokautoval v priebehu prvého kola.

Kolotočom tvrdých a presných úderov nedovolil zástupcovi trnavského klubu Spartakus Fight Gymu dostať sa do duelu.

Bojovník s prezývkou Čierny Panter nepoľavil ani v pozápasovom rozhovore. Pred promotérom Oktagonu Ondřejom Novotným si neváhal vypýtať titulový duel s Ivanom Buchingerom.

Vypýtal si ho domáci obľúbenec

Proti ambíciám 23-ročného bojovníka sa na sociálnych sieťach ohradil elitný bojovník ľahkej váhy Oktagonu.

Talentovaný Slovák Ronald Paradeiser krátko po dueli vyslal pre Keitu jasný odkaz. Na februárovom podujatí Oktagon 31, ktorý sa uskutoční v pražskej O2 aréne by rád preveril ambície a schopnosti Čierneho Pantera.

„Pekný výkon Mr. Keita, no na titulový zápas je ešte skoro, nezabúdaj na mňa. Doprajme tento zápas ľudom na Oktagone 31, vypredaná aréna si ho zaslúži. Ja budem pripravený, čo ty,“ napísal bývalý titulový vyzývateľ ľahkej divízie Oktagonu.

Paradeiser sa má najbližšie predstaviť už koncom decembra na jubilejnom Oktagone 30. S prípadnou výhrou by jeho februárový duel s Keitom bol ozdobou podujatia v pražskej O2 aréne.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Elitný súboj v Oktagone? Paradeiser: Keita, ja som pripravený, čo ty?