Weiss trénerskou prioritou Legie, Hapal rezervou?

Vladimír Weiss st.
Vladimír Weiss st. (Autor: SITA)
Ladislav Harsányi|13. máj 2011 o 22:00

Podľa poľských médií je Vladimír Weiss kandidátom číslo jeden na budúceho trénera Legie Varšava. Ak by to nevyšlo, chceli by vraj Pavla Hapala.



BRATISLAVA. Podľa internetovej stránky legia.net je prvou voľbou Legie Varšava na post kouča tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Weiss. Ak by to nevyšlo, do úvahy by údajne prichádzal tréner MŠK Žilina Pavel Hapal.

„Takáto informácia sa doniesla aj mne, s nikým som však z Legie nehovoril,“ reagoval Hapal pre SME. Čo v prípade, ak by prišla ponuka? „Vo futbale je možné všetko, v Žiline som však spokojný a ak budem mať naďalej možnosť tu pracovať, rád by som pokračoval,“ odpovedal tréner.

Vzhľadom na prebiehajúcu sezónu v Poľsku sa Legia k medializovaným informáciám o novom trénerovi tímu nevyjadruje.

Poľské servery priniesli neoficiálnu informáciu, podľa ktorej mal Weiss dostať od SFZ súhlas na prácu v Legii Varšava od júla. Čo na to hovorí prezident zväzu Ján Kováčik? „Zhruba pred desiatimi dňami mi tréner Weiss spomínal popri záujme ruských klubov o jeho služby aj varšavskú Legiu. Žiadnu aktuálnu informáciu však v tomto momente nemám,“ odpovedal pre SME. O ďalšom vývoji bude s trénerom rozprávať po návrate zo zahraničia.

Weiss má v zmluve s futbalovým zväzom klauzulu, že popri reprezentácii môže viesť aj klubový tím.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Weiss trénerskou prioritou Legie, Hapal rezervou?