Weiss napriek zraneniu príde na zraz

(Autor: TASR/AP)
SITA|4. feb 2013 o 11:09

SSlovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. si privodil ľahšie zranenie v nedeľňajšom ligovom zápase v drese talianskeho klubu Delfino Pescara.

SENEC. Napriek narazenému stehennému svalu a opuchnutému členku príde 23-ročný krídelník na zraz A-tímu SR, ktorý má pri Slnečných jazerách dočasne rozložený hlavný stan pred stredajším medzištátnym prípravným duelom proti Belgicku v Bruggách.

"Delfíni" prehrali v 23. kole Serie A doma s Bolognou 2:3, Weiss junior v 30. min svojím štvrtým ligovým gólom v tejto sezóne otvoril skóre, keď premenil pokutový kop. Pescare to však nestačilo na bodový zisk a klesla na 17. miesto v tabuľke, čo by na konci ročníka znamenalo zostup do nižšej súťaže. Bratislavský rodák Weiss odohral celý zápas.

"Vlado sa ľahšie zranil v nedeľňajšom ligovom stretnutí, ale príde na zraz. Už je na ceste. Neviem, kedy presne pricestuje, ani či mu zdravotný stav dovolí nastúpiť v Belgicku," povedal v pondelok predpoludním pre agentúru SITA technický vedúci A-mužstva slovenskej reprezentácie Róbert Tomaschek.

Pre zverencov dua Stanislav Griga, Michal Hipp bude stredajšie meranie síl prvé v tomto kalendárnom roku. Zápas na Štadióne Jana Breydela má úvodný výkop o 20.45 h. Slovenskí reprezentanti absolvujú tréningovú jednotku v Senci v pondelok od 10.30 h.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Weiss napriek zraneniu príde na zraz