Dráma v Špindli, domáce prostredie využila Vlhová, reagujú zahraničné médiá

Petra Vlhová sa raduje z víťazstva.
Petra Vlhová sa raduje z víťazstva. (Autor: TASR)
SITA|8. mar 2019 o 16:14

Ohlasy internetových médií.

ŠPINDLEROV MLYN. Ohlasy zahraničných médií na víťazstvo slovenskej reprezentantky Petry Vlhovej v obrovskom slalome Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní v Špindlerovom Mlyne.

Lidovky.cz (Česko)

"Vlhová využila v Špindli "domáce" prostredie a vyhrala obrovský slalom. Slovenka prekazila Američanke Mikaele Shiffrinovej prvú šancu na zisk malého glóbusu za hodnotenie disciplíny."

isport.blesk.cz (Česko)

"Dráma v Špindli! Úžasná Vlhová si došla po zlato, Shiffrinová tretia. Po ôsmich rokoch sa vrátil Svetový pohár do Česka a po obrovskom slalome vypukla slovenská eufória.

Majsterka sveta Petra Vlhová viedla už po prvom kole, v druhej jazde síce napínala fanúšikov, ale nakoniec triumfovala o 11 stotín pred Viktoriou Rebensburgovou z Nemecka."

Špindlerov Mlyn 2019: Pozrite si, ako Petra Vlhová vyhrala obrovský slalom: fotogaléria

9.3.2019

idnes.cz (Česko)

"Dramatický obrovský slalom v Špindli vyhrala Vlhová, Shiffrinová bola tretia a Češky sa do druhého kola neprebojovali."

Kurier.at (Rakúsko)

"Vlhová zvíťazila v Špindlerovom Mlyne, Bremová šiesta. Majsterka sveta rozhodla pre seba obrovský slalom pri návrate Svetového pohára do Českej republiky.

Shiffrinová bola tretia a v celkovom hodnotení disciplíny má náskok 97 bodov pred Vlhovou. Rozhodnutie o malom glóbuse teda padne až vo finále v andorrskom Soldeu."

NZZ.ch (Švajčiarsko)

"Shiffrinová ešte nemá istý malý glóbus za obrovský slalom. Proti bola Vlhová, ktorá triumfovala v Špindlerovom Mlyne."

FAZ.de (Nemecko)

"Rebensburgovej tesne ušlo víťazstvo. Rýchlejšia ako nemecká reprezentantka bola v Špindlerovom Mlyne iba Slovenka Petra Vlhová. V spodnej časti druhého kola bola o čosi lepšia a napokon zvíťazila o 11 stotiniek. Američanka Mikaela Shiffrinová bola tretia a zatiaľ nemá malý glóbus za obrovský slalom."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Dráma v Špindli, domáce prostredie využila Vlhová, reagujú zahraničné médiá