Víťazstvo Spišiakov v Piešťanoch a v sérii vedú 2:1

SITA|17. mar 2009 o 20:08

Hokejisti Spišskej Novej Vsi nadviazali na svoje sobotňajšie víťazstvo a v treťom stretnutí finále play off I. ligy vyhrali v utorok v Piešťanoch 2:1.

PIEŠŤANY. Spišiaci si touto výhrou naklonili misky váh v sérii hranej na tri víťazstvá na svoju stranu, keď sa ujali vedenia 2:1. Piešťany okúsili chuť prehry na vlastnom štadióne prvýkrát v aktuálnej prvoligovej sezóne, vo vzájomnom súboji týchto dvoch tímov uspeli na domácom ľade v 2. kole základnej časti hráči ŠHK 37 v pomere 3:0.

Východniari rozhodli o svojom triumfe v prvých dvoch tretinách, keď strelili po jednom góle zásluhou Voskára a Petruka. Domáci potom už iba skorigovali výsledok v početnej výhode gólom Horského. Štvrté stretnutie série, v ktorom sa už môže rozhodnúť o celkovom víťazovi druhej najvyššej slovenskej súťaže, sa odohrá opäť v kúpeľnom meste v stredu 18. marca.

Hokej - I. liga - finále play off - tretí zápas (hrá sa na 3 víťazstvá):

ŠHK 37 Piešťany - HK Spišská Nová Ves 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) - stav série 1:2

Góly: 50. Horský (Otčenáš, Chylo) - 13. Voskár (Prokop), 24. Petruk (Voskár, Borovský)

Vylúčení: 7:10, navyše: Petruk (Spišská Nová Ves) na 10 min za nešportové správanie, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Valachovič - Müllner, Šefčík, 1892 divákov

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Víťazstvo Spišiakov v Piešťanoch a v sérii vedú 2:1