Azarenková sa odhlásila z US Open, musí bojovať o syna

 Viktoria Azarenková
Viktoria Azarenková (Autor: SITA/AP)
SITA|14. aug 2017 o 17:56

Bývalý partner bieloruskej tenistky sa obrátil na súd.

BRATISLAVA. Bieloruská bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek Viktoria Azarenková neprežíva príjemné obdobie v súkromnej sfére, zaznelo z Izraela.

Web Ynet News vyrukoval s informáciou, že dobyvateľka melbournských grandslamových Australian Open 2012 a 2013 sa nedávno rozišla s Billym McKeaguom, s ktorým má 7-mesačného syna Lea, a čaká ju právny spor o zverenie potomka do opatery.

Spomenutý zdroj uviedol, že Azarenkovej už iba niekdajší životný partner sa obrátil na súd pre obavu, že Bieloruska hodlá chlapčeka dostať z otcovho dosahu. V tejto súvislosti dokonca vraj už je aj predbežné opatrenie obmedzujúce styk rodáčky z Minska so synom.

Web Tennis Arena upozornil, že Azarenková na sociálnych sieťach zmazala všetky fotografie s McKeaguom a zrejme práve rodinné problémy boli za jej absenciou na minulotýždňovom turnaji v kanadskom Toronte.

Dvadsaťosemročná Bieloruska možno v záujme čo najdôkladnejšie riešiť túto súkromnú situáciu oželie vrcholné newyorské US Open (28. augusta - 10. septembra) a v takom prípade zrejme vstúpia do hry aj finančné nároky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Azarenková sa odhlásila z US Open, musí bojovať o syna