Milánske AC remizovalo s Atalantou, je známy ďalší nováčik

Zlatan Ibrahimovič.
Zlatan Ibrahimovič. (Autor: TASR/AP)
TASR|24. júl 2020 o 23:56

V druhej lige odohral celý zápas Gyömbér.

RÍM. Futbalisti Atalanty Bergamo remizovali v piatkovom stretnutí 36. kola najvyššej talianskej súťaže na štadióne AC Miláno 1:1.

V tabuľke figurujú na druhej priečke s päťbodovým mankom na vedúci Juventus Turín, o dva body za nimi je Inter Miláno, oba tieto tímy však majú zápas k dobru.

Atalanta ešte definitívne nevypadla z boja o titul, Juventus však nadobudne istotu deviatej ligovej trofeje v sérii bez ohľadu na ostatné výsledky, ak v nedeľu zdolá doma Sampdoriu Janov.

Milánske AC zostalo na šiestej priečke.

Serie A - 36. kolo:

  • AC Miláno - Atalanta Bergamo 1:1 (1:1)

Góly: 14. Calhanoglu - 34. Zapata

Crotone si vybojovalo postup

Futbalisti FC Crotone si po dvoch rokoch vybojovali návrat do najvyššej súťaže. Pred koncom Serie B sú na druhom mieste s osembodovým náskokom pred treťou Speziou.

Crotone zažilo debut v Serie A v ročníku 2016/2017, v nasledujúcej sezóne však zostúpilo. V piatok si zabezpečilo druhú priamu miestenku medzi elitu, prvenstvo v druhej lige má už dlhšie isté Benevento.

Tímy na treťom až ôsmom mieste budú bojovať v play off o postup.

Na pätnástej pozícii, poslednej, na ktorej nehrozí boj o záchranu, je Perugia, kde pôsobí aj Norbert Gyömbér. Na trávniku Entelly zvíťazila 2:0, slovenský obranca odohral celé stretnutie a dostal žltú kartu. Perugia má trojbodový náskok pred šestnástou Pescarou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Milánske AC remizovalo s Atalantou, je známy ďalší nováčik