VIDEO: Vlhovej druhé kolo? Bola sama sebe šéfom, nie pasažierom

Petra Vlhová pretína cieľovú čiaru v 2. kole obrovského slalomu v Lienzi 2023.
Petra Vlhová pretína cieľovú čiaru v 2. kole obrovského slalomu v Lienzi 2023. (Autor: TASR)
Sportnet|28. dec 2023 o 14:50

Pozrite si jazdu Petry Vlhovej v 2. kole obrovského slalomu v Lienzi.

LIENZ. Petra Vlhová mala po obrovskom slalome v rakúskom Lienzi zmiešané pocity. Kým prvé kolo jej vôbec nevyšlo, s tým druhým bola spokojná.

Dvadsaťosemročná slovenská lyžiarka sa z 18. miesta posunula až na siedme, pričom v rámci druhého kola dosiahla celkovo štvrtý najlepší čas.

"Druhé kolo bolo lepšie ako prvé. Bolo vidieť, že Petra bola živšia a agresívnejšia. Ten posun bol veľmi veľký," povedala expertka RTVS Veronika Zuzulová.

"Vypočujme si, čo hovoria lyže. Znie to lepšie hneď od prvých bránok. Petra je v tejto jazde sama sebe šéfom, nie len pasažierom. Je jasné, že o dobrý výsledok prišla v prvom kole," komentoval Vlhovej jazdu Tobias Barnerssoi na ARD.

VIDEO: Petra Vlhová a jej jazda v 2. kole obrovského slalomu v Lienzi

Naďalej tak platí, že Vlhová v každom obrovskom slalome v tejto sezóne skončila v Top 10. Najhorším výsledkom zostáva 10. miesto z Killingtonu.

"Nie som spokojný, úplne sme stratili prvé kolo. Súboj o víťazstvo bol stratený už v úvode. Druhé kolo bolo dobré, Petra v ňom zabojovala.

Bola blízko k tomu, aby zajazdila najrýchlejšie kolo. No ak chcete vyhrať, musíte mať dve dobré kolá," uviedol tréner Mauro Pini pre RTVS.

Pozrite si jazdu Petry Vlhovej v 2. kole obrovského slalomu v Lienzi.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»VIDEO: Vlhovej druhé kolo? Bola sama sebe šéfom, nie pasažierom