Sagan sa nezaprel ani v poslednej etape, votrel sa k oslave Ineosu

Slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Bora Hansgrohe v zelenom drese vedúceho pretekára v bodovacej súťaži v priebežnom poradí, vľavo Talian Sonny Colbrelli (Bahrain-Merida) pred štartom 12. etapy pretekov Tour de France z Toulouse do Bagneres-de-Bigorre (202 km) vo štvrtok 18. júla 2019.
Slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Bora Hansgrohe v zelenom drese vedúceho pretekára v bodovacej súťaži v priebežnom poradí, vľavo Talian Sonny Colbrelli (Bahrain-Merida) pred štartom 12. etapy pretekov Tour de France z Toulouse do Bagneres-de-Bigorre (202 km) vo štvrtok 18. júla 2019. (Autor: Christophe Ena TASR/AP)
Patrik Sopóci|28. júl 2019 o 18:54

Slovenský cyklista si užíva cestu do Paríža.

PARÍŽ. Posledná etapa na Tour de France už tradične prebieha v dobrej nálade a odľahčenej atmosfére. O majiteľoch najcennejších dresov je už rozhodnuté.

Tempo sa zvykne zvýšiť až po príchode do Paríža, každý chce zakončiť najslávnejšie preteky víťazstvom na Champs-Élysées.

Cyklisti sa fotia, kývajú do kamier a poniektorí popíjajú šampanské. Jazdci tímu Ineos na to majú ešte o dôvod viac, keďže je medzi nimi celkový víťaz Egan Bernal.

Slovenský cyklista Peter Sagan získa s príchodom do cieľa rekordný siedmy zelený dres.

Zrejme chce tento úspech tiež s niekým zdieľať, pre začiatok sa však nanominoval do oslavnej pózy práve Ineosu.

Tour de France 2019
Tour de France 2019 (Autor: SME - Miro Mezei)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Tour de France»Sagan sa nezaprel ani v poslednej etape, votrel sa k oslave Ineosu