Maďarský obranca baví internet. Prepadol cez plexisklo

Marko Csollak (MAC Budapešť) prepadá cez plexisklo.
Marko Csollak (MAC Budapešť) prepadá cez plexisklo. (Autor: sport365.hu)
Ivan Mriška|2. nov 2020 o 22:14

Klub hral v minulej sezóne slovenskú ligu.

BRATISLAVA. Strelil gól a od radosti sa chcel odraziť o plexisklo. To však nevydržalo. Rozbilo sa a 18-ročný obranca tímu MAC Budapešť Marko Csollak cezeň prepadol na druhú stranu mantinelu.

MAC aj vďaka tomuto zásahu zdolal v zápase maďarskej ligy tím Fehérvári Titánok 4:3 po predĺžení a upevnil si suverénne prvé miesto tabuľky.

Jeho súper je s tromi bodmi na predposlednom deviatom mieste.

MAC pôsobil aj v dvoch ročníkoch slovenskej Tipos extraligy. V minulej sezóne obsadil 10. miesto.

Vtedy Csollak nastúpil iba v jednom stretnutí a bodovo sa nepresadil. V ročníku 2018/19 odohral ako šestnásťročný tri stretnutia základnej časti a taktiež bodovo neuspel.

Zažiaril až v nedeľnom stretnutí maďarskej Erste ligy. V kategórii dospelých to bol vôbec jeho prvý bodový zápis, na ktorý určite nezabudne. Najmä pre špeciálnu gólovú oslavu.

„Nečakal som, že dostanem puk a skórujem. Keď som sa odrazil od plexiskla, prebehlo mi hlavou, aby som sa bezpečne vrátil na ľad. Nečakal som, že sa stane toto.

Zľakol som sa, vidieť to aj na veľavravnej fotografii. Márne by som povedal, že mi bolo všetko jedno. Som však šťastný, že som strelil prvý gól, povedal pre portál sport365.hu Marko Csollak.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Maďarský obranca baví internet. Prepadol cez plexisklo