VIDEO: Krajčírik sa vrátil ako hrdina. Komentátor si takmer vykričal hlasivky

Ivan Krajčírik.
Ivan Krajčírik. (Autor: mfkruzomberok.sk)
Sportnet|5. sep 2022 o 16:30

Ivan Krajčírik sa vrátil do brány Ružomberka vo veľkom štýle.

RUŽOMBEROK. Vicemajster z Ružomberka v úvode novej sezóny naplno bodoval iba na ihriskách nováčikov zo Skalice a Banskej Bystrice. Na tretie víťazstvo čakal od 6. augusta.

V nedeľu v rámci 9. kola najvyššej súťaže hostil rozbehnutú Trnavu, ktorá ťahala šesťzápasovú sériu bez prehry. Z ôsmich zápasov sezóny prehrala jediný.

Liptáci sa ale nezľakli. Už v 55. sekunde sa dostali do vedenia a dokázali reagovať aj na vyrovnanie Spartaka. Nedeľňajšiu televíznu dohrávku vyhrali 3:2.

Vďačiť za to môžu svojej produktivite, ale aj Ivanovi Krajčírikovi. Iba 22-ročný brankár sa po mesiaci vrátil medzi žrde a hostí privádzal do zúfalstva.

Komentátor Slávo Jurko si pri jeho zákrokoch takmer vykričal hlas.

"S blížiacom sa koncom zápasu tam bol jeden chlap, ktorý si proste povedal, že Spartak nedá tretí gól. Postavil sa zoči–voči strelcom a zatiahol to," vravel po zápase tréner Ružomberka Peter Struhár.

VIDEO: Zákroky Ivana Krajčírika v zápase Ružomberok - Trnava

Problémy so stehenným svalom ho vyradili na mesiac z hry, posledných šesť zápasov ho zastúpil tínedžer Tomáš Frühwald.

„Ten mesiac bol pre mňa naozaj dosť ťažký. Neprajem to nikomu. Je to náročné a som rád, že som späť,“ cituje Krajčírika klubový web Ružomberka.

Aj keď lovil zo siete lopty od Bukatu a Mikoviča, napokon bol z neho hrdina. „V podstate aj ten prvý gól som mal zachytiť. Možno také dve mikrochyby. Škoda, boli z toho dva góly,“ vravel brankár.

Pokus Ristovského či viaceré šance Boatenga však vychytal zázračne.

V permanencii bol do posledných sekúnd zápasu. Niet divu, že pod Čebraťom skandovali domáci fanúšikovia najmä jeho meno.

„Keď štadión skanduje moje meno, je to úžasné. Naozaj som si to užíval,“ doplnil bývalý slovenský reprezentant do 21 rokov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»VIDEO: Krajčírik sa vrátil ako hrdina. Komentátor si takmer vykričal hlasivky