Do karantény nechcem Cháru, Halák by bol inde jednotkou, vraví Krejčí

Jaroslav Halák (vpravo) a jeho krajan a kapitán Bostonu Zdeno Chára sa tešia po výhre v zápase zámorskej hokejovej NHL Arizona Coyotes - Boston Bruins.
Jaroslav Halák (vpravo) a jeho krajan a kapitán Bostonu Zdeno Chára sa tešia po výhre v zápase zámorskej hokejovej NHL Arizona Coyotes - Boston Bruins. (Autor: Darryl Webb TASR/AP)
Jerguš Radačovský|8. máj 2020 o 20:12

Česi debatovali o slovenskej dvojici z Bostonu.

VIDEO: Počkajte, kým sa načíta

BRATISLAVA. V NHL stále čakajú na obnovenie sezóny a čas si krátia rôznymi zaujímavými spôsobmi.

Štyria poprední českí hokejisti - David Pastrňák, David Krejčí, Dominik Kubalík a Tomáš Hertl - sa stretli online pri videohovore, ktorý moderoval legendárny Patrik Eliáš.

Diskusia českých hviezd prešla aj na tému Slovákov, konkrétne dvojice pôsobiacej v Bostone Bruins - Zdena Cháru a Jaroslava Haláka.

Od Eliáša padla otázka, s kým by hráči chceli byť v karanténe a s kým nie.

"Najmenej by som chcel byť so Zdendom Chárom," povedal Chárov spoluhráč z Bostonu David Krejčí, ktorý svoju voľbu ihneď vysvetlil.

"On by vstával veľmi skoro a museli by sme trénovať," dodal.

Hráči sa venovali aj predĺženiu kontraktu Jaroslava Haláka.

"Jaro je borec, som rád, že som ho spoznal, je super kamarát," povedal na adresu slovenského brankára ďalší hráč Bostonu David Pastrňák.

"Ten, kto Jara pozná, o ňom nemôže povedať žiadne zlé slovo. Je super chlap a nie je dvojka. Vo viacerých tímoch by bol jednotkou," uzavrel debatu o Halákovi Krejčí.

Všetko o koronavíruse a ochorení Covid-19

(Autor: SME/MM)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Do karantény nechcem Cháru, Halák by bol inde jednotkou, vraví Krejčí