Veronika Zuzulová opäť vypadla

Veronika Zuzulová
Veronika Zuzulová (Autor: tasr ap)
TASR|20. dec 2009 o 10:50

Veronika Zuzulová neuspela ani v druhej súťaži po novembrovom zranení kolena.

POZZA DI FAZZE. Po tom, čo v slalome Európskeho pohára v talianskom Alleghe vypadla v piatok v 2. kole, podobne stroskotala v sobotu vo nočnej súťaži v Pozza di Fasse.

Slovenská lyžiarka tentoraz po prvej jazde neviedla, lebo spravila chybu a mala až 12. čas v konkurencii hviezd ako Marlies Schildová, či Manuela Mölggová.

V druhom kole išla s maximálnou dávkou rizika, ale nedokončila.

"Samozrejme, že je to škoda, ale nie je to nič, čo by nás malo nejako zvlášť mrzieť. Podstatné je to, že opäť jazdí na vysokej úrovni a že konečne máme nového servismana," informoval TASR tréner a šéf tímu, otec Timotej Zuzula.

Pre neho je to asi ten najlepší darček k nedeľňajším 50-inám, lebo v uplynulých mesiacoch si užil svoje ponocovaním s lyžami svojej dcéry.

"Ale na oslavu niet priestoru. Sedím v aute a čaká ma ešte viac ako 500 kilometrov," dodal Zuzula, ktorý mal v nedeľu s novým "zamestnancom" prvé stretnutie. Jeho tím sa presúval z dolomitnej časti Álp na severozápad masívu.

Švajčiarsky servisman sa predtým venoval bývalej slalomárskej hviezde, Francúzovi Pierrickovi Bourgeatovi. Zuzulovej by mal byť k dispozícii už tento týždeň v nemeckom Götschene, kde slovenská pretekárka absolvuje dva obrovské slalomy kategórie FIS.

Po troch dňoch vianočného oddychuje sa z domu presunie 27. decembra do Lienzu, kde by o dva dni neskôr mala štartovať v slalome Svetového pohára. Po Novom roku má na predolympijské vysúťaženie ešte tri slalomy, v Záhreb, Flachau a 17. januára generálku v Maribore.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Veronika Zuzulová opäť vypadla