Vémola s Peštom sa do seba slovne pustili na tlačovke po turnaji Oktagon 20

Dávid Lukáč|31. dec 2020 o 01:00

Na pozápasovej tlačovej konferencií to opäť iskrilo.

Turnaj Oktagon 20 v hlavnom zápase ovládol Karlos Vémola (30-6), ktorý po piatich kolách zdolal na body Alexa Lohorého (19-6) a získal titul strednej váhy.

Na pozápasovej tlačovej konferencií sa riešila aj Vémolova hmotnosť, Karlos ale na otázku, akú váhu mal pred vstupom do klietky, neodpovedal, no jedol vraj diétne až do samotného zápasu. Jeho francúzsky protivník uviedol, že na viac ako 84 kg sa mu pribrať nepodarilo.

Prijme však ešte Alex Lohoré zápas v organizácií Oktagon MMA? „Čokoľvek mi ponúknu, som bojovník. Tentoraz však ostanem vo svojej váhe,“ hovorí francúzsky borec, ktorý bežne zápasil vo welterovej váhe.

Na tlačovke sa na tému váhy ozval aj Viktor Pešta (16-6). „Ja som ten zápas celý nevidel, videl som štvrté, piate kolo. Vyzeralo to, že tam bol rozdiel dvoch váhoviek. Zdá sa mi, že sa Karlos v strednej váhe schováva. Takže to bol taký súboj Dávida s Goliášom.“

Karlos kontroval, že to nie je pravda a z predošlých súperov  bol napríklad Henrique da Silva ťažší ako on a „nahádzal ho ako dieťa“. „Teba tiež nahádžem ako dieťa a zmlátim ťa ako dieťa,“ odvetil Peštovi.

„Ľudia tu váhu riešia, lebo vždy zápasíš s menšími. To ťa doma maminka neučila, že nie je pekné dovoľovať si na menších? Skús si dovoliť občas aj na rovnako veľkých, nie?“ Nedal sa Pešta.

„Si o pol hlavy vyšší a budeš o 5 až 10 kg ťažší, ale budeš tam padať ako prasa, zakaždým, keď ťa hodím a budem ťa mlátiť. Jednoduché,“ uzavrel Karlos na margo ich prípadného stretu.

„Tak sa budem tešiť,“ reagoval Pešta, ktorý bezprostredne po zápase vyzval Attilu Végha. Nevedel však, že slovenský bojovník bez divákov nechce zápasiť, a tak sa v najbližšej dobe tohto súboja určite nedočkáme.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola s Peštom sa do seba slovne pustili na tlačovke po turnaji Oktagon 20